Oglądacie TVN24? Wyjątkowy program na temat wyborów i NOCNEJ ZMIANY SEJMU!
Ile razy mam pisać ? Tej debilnej stacji nie oglądamy. To szczujnia.
Masz oprócz schizofrenii rozdwojenie jaźni?Zawsze piszesz w liczbie mnogiej wypowiadając się? To Wy TAWARISZCZ DURAK13?
Oglądałam. Coś niesamowitego. Jak to się skończy? Boję się!!!!
@matka - nie bój się, nastąpi ogólna szczęśliwość i dobrobyt; naród będzie na cześć wodza wiersze układał i pieśni śpiewał. Nasz kim jarkacz będzie czczony i wielbiony.
Nie oglądałem ale jeżeli chodzi o zmiany przed wyborami to mają rację.
Bardzo złe nastroje społeczne i źle się to skończy. Jest się czego bać.
Teraz jeszcze nie ale jak wirus dotknie większej liczby osób i zobaczą te wielomiesięczne przygotowania to im kopara opadnie. Dobrze, że ludzie przestali oglądać na rząd i biorą sprawy w swoje ręce.
Właśnie przełączyłem i widzę jak prawie orgazmu dostają. Cały TVN24. Najnowszy sondaż nie pozostawia złudzeń, PIS w górę, KO w dół.
Dla ciebie TAWARISZCZ DYRAK13 chroniczna sraczka, to nie pierwszyzna, bo po tym ruskim bimbrze już właściwie nie masz wątroby. Koniec bliski. Marskość wątroby i zapalenie trzustki. Niech aniołowie.....
Byli już tacy co mówili że jak przejmiecie władzę to sobie przegłosujecie co chcecie, oni minęli i wy też miniecie. Nie takie mocarstwa padały a co dopiero partia rządzona przez jednego władcę marionetek.
Póki co PIS ma olbrzymie poparcie i tworzy demokratycznie wybrany rząd. Koniec. Kropka.
Nie używaj za dużo kropek, jak pierdolnięta Felka, bo tak samo wyjdziesz na idiotę, jak ona.