gdzie w Ostrowcu są najtańsze okna?planuję wymienić i nie wiem gdzie się udać.może ktoś wie gdzie dają jakieś rabaty przy zamówieniu kilku sztuk?
Zamiast iść na łatwiznę sam popytaj u producentów, każde zamówienie jest inne i inaczej do niego podchodzą.
Najtańsze równa się badziewie. Zdecyduj czy chcesz okna czy wyrób oknopodobny. Z tego co wiem to nawet niezłe ma Oknoplast na Al. JP II. lub Stolsa na ul.Kilińskiego. Patrz na jakość , nie na cene
Popieram!Ja rozumiem,że ludzie szukają oszczędności,ale zamawiając okna,kuchnie,podłogi zamawia się na lata,i powinno się zwracać uwagę na jakość a nie cenę!Bo najtańsze to tak jak napisał oknomont-są słabej jakości,czasem w fatalnym wykonaniu.Niestety coś kosztem czegoś.I czasem wydaje nam się,że zaoszczędzimy kilka stówek,a po jakimś czasie się okazuje,że musimy dołożyć więcej niż te kilka stów.Nie mówię o stracie czasu i nerwów przy np reklamacjach.Zrobić raz a porządnie,aby przez długie lata nam służyło.
firmy DRUTEX na rogu Sienkiewicza i Polnej-fachowa obsługa możliwość dogadania ceny szybka obsługa-wiem bo kupiłam tam okna i czekałam krócej niż miałam zapowiedziane i montaż był wykonany szybko i sprawnie-punktualnie
DRUTEX można kupić również na Sandomierskiej 12 ja tam nabyłem i jestem bardzo zadowolony , taniej niż na Sienkiewicza a i sprzedawca chyba lepszy . Gość bawi się w to wiele lat i wie o czy mówi , ekipa która u mnie montowała bez zarzutu wszystko ok bardzo polecam.
Kupując okna pamiętaj, ze kupujesz je z usługą montażową. Niektóre firmy zatrudniają alkoholików i pseudomontażystów, którzy spieszą się na kolejny montaż albo żeby dorobić po godzinach. Ja kupowałam w firmie Fort naprzeciwko starostwa na Iłżeckiej i jestem naprawdę zadowolona. Okna są naprawdę dobrej jakości, ceny konkurencyjne i montażyści robią kawał dobrej roboty. Mąż jest budowlańcem i sam był w szoku, że chłopaki tak skrupulatnie podchodzą do swojej pracy.
Popieram nie kupowac najtanszych bo to wcale w rzeczywistosci nie okazuje sie najtansze a najgorsze przekonałam sie sama i teraz żaluje ciagle cos sie przy nich psuje.