gość z 6:24 daj namiary na tą znajomą chętnie zobaczę co to za ciacho.
Stosunek 47:19 zalatuje juz zboczeniem, i to bardziej z jego strony.
No chyba że to jakiś żigolo.
zbo to chyba ty,ja mam żonę o 18 lat młodszą i nasz związek od 9 lat wspaniale się układa,a to co tu czytam to wypociny tych którym się nie udało w tym przypadku znaleść tej połówki,nie musi być ładna,ani konta z 6 zerami,ale głównie w tym forum są zawiedzeni,bo myślą że miłość to wypicie piwa w knajpie,błąd,i młodzi myślą że to tak łatwo,nie,to trzeba dużo rozmowy,traktowania jak kogoś siebie samego tej drugiej osoby,zrozumienienia a ponad wszystko szacunku,i jeszcze raz szacunku,i tolerancji,to jest podstawa.może ktoś mnie wyśmiewać z dziewczyn i chłopaków,ale tak to wygląda,a starsi przypuszczam przyznają mi rację,choć niekoniecznie,i wcale tego nie wymagam.takie moje zdanie.
zobaczymy za 10 lat jak ty bedziesz dziadem a ona młoda dupa.Staniesz się zazdrosny a życie ze starym tetrykiem nie bedzie nalezec do przyjemnosci.Znam takie pary i tak własnie jest z biegiem lat.Tak tak romciu tak bedzie.Mimo wszystko życzę ci szczęscia.
masz racje romeo tak czysiak sielanka zawsze skonczy sie wczesniej dla jednego :)))