ooo rany czyli moja zona jeszcze sie narodzi :))))
znajoma mi mówiła ,ze mieli taki przypadek ,wiec pewnie prawda
Młodzi nie mają możliwości mieć dzieci gdyż pracy brak, finansów brak, więc starcy nadrabiają i wpływają na wyż demograficzny. Dziadki do boju liczymy na Was!!!
znam ten przypadek osobiście i jestem zdegustowana widokiem, bo wygląda to jakby szedł dziadek z wnuczką w ciąży
jak dobrze pójdzie to można będzie zrobić podwójną imprezę chrzciny dziecka i pogrzeb jego tatusia
no i pieknie zycze im duzo szczescia i panu zdrowia :)
Dziad ma kasę i tyle . Ot, cała filozofia
90-letni staruszek ożenił się z młodą kobietą. Wkrótce po ślubie przychodzi do lekarza i zwierza się, że jego żona oczekuje dziecka.
- Opowiem panu historyjkę - mówi na to lekarz. - Pewien roztargniony mężczyzna wyrusza na polowanie, ale zamiast strzelby zabiera parasol. W puszczy udaje mu się wytropić niedźwiedzia, niedźwiedź go zauważa i szarżuje na niego. Roztargniony mężczyzna celuje w niedźwiedzia parasolem, pociąga za spust i ubija zwierzę na miejscu.
- To niemożliwe! - woła staruszek. - Ktoś inny musiał ustrzelić niedźwiedzia!
- No właśnie - odpowiada lekarz.
zawsze mnie takie sytuacje zadziwiają. mogę zrozumieć nastolatkę zadurzoną w 40-45-letnim mężczyźnie, imponującym jej wiedzą, ,stabilnościa spoleczną i finansową, a wciąż przystojnym i sprawnym fizycznie... ale im starsi ludzie , tym trudniej uwierzyć mi w "prawdziwe" uczucie w takiej sytuacji. ale przecież są rózne przypadki i życzę im jak najlepiej
Naprawe ,to sa sytuacje do przemyslenia ,na perwszy rzut oka wydaje sie od normalne (dla niektórych)szczegolnie ,ze ma dziadek juz wnuczki (ale mniejsza z tym),Co bedzie myslalo to dziecko ,jaka bedzie mialo traume i zlamana psychike ,czy oni zastanwiali sie od tej strony ,raczej nie ,bo juz sam zwiazek jest paranrmalny ale zgodny niby z prawem.Jak to dziecko bedzie reagowalo w przedszkolu ,szkole gdy bedzie przychodzic ponie 75 ltni tatus .Jak tu mozna napisac ,ze wszystko ok i ze zycze im szczescia ,skoro tu nie bedzie takowego(przynajmniej w oczach dziecka)Takie rzeczy rozpatruje sie od innej strony niz z zawisci czy wtracania to dosc ciekawy przypadek socjologiczny taki rarytasik socjologiczny
Miała do wyboru albo zostać samotną matką bo gówniarz ją zostawił, albo wmówić ciążę dziadkowi który ma sklerozę i ma dziewczyna byt zapewniony a dziecko ma ojca.
NO JEST TO PORAŻKA ,CHYBA ZE DZIAD USTAWIONY TO PÓŁ BIDY CIEKAWE JAK BEDA WYGLADALY SWIETA DZIECI 35 LAT WNUCZKI PO 18 I ICH TATODZIADEK 67 Z SYNKIEM W KOŁYSCE HEHEH CIEKAWE --POPROSTU MIODZIO-- Czyli wnuczek tego goscia bedzie mowił jak do jego syna //albo córki?? w kołysce??? jaki to stopien pokrewieństwa?kto wie
Moze to nie jedna taka para ,ostatnio widzialem takie małzenstwo w TESCO ,ale czy to to? Goscia znam jakos z widzenia ,stary komuch
Co was to obchodzi jej życie jej sprawa jak się ustawiła takie czasy a wy jak wiejskie dewoty swoimi związkami się zajmijcie bo nie jedno z was ma pewnie nie ciekawie a tyłek innym obrabiacie!!!!!
interesujemy sie bo to chore!!!
Ale to świadczy o tej lasce jaka płytka jest.
Wiadomo ze na kasę poleciała, no chyba ze jak kreca starzy faceci :-))))))