moze ja kreca i nikomu nic do tego.nikt na tym nie cierpi, ludzi tylko w oczy kole, na zasadzie innosci.kolor skory, czy roznica wieku,
czy homoseksualizm.cos co sie nie miesci w standardzie zycia ostrowieckiego.
zycze powodzenia tej parze , kazdy ma swoje podworko i pole do popisu.mam nadzieje ze nie dadza sie zaszczuc tzw opinii publicznej.
Tzw opinii publicznej. A w Ostrowcu jaka publika takie i opinie.
To,że nikt na tym nie cierpi, z tym bym się nie zgodziła, przecież ten starszy Pan miał kogoś z kim żył przez ostatnie naście lat, dopóki nie poznał młódki lub jak kto woli nie złapała go na dziecko.Osobiście nie chciałabym przeżyć czegoś podobnego mają ok. 60 na karku jak Pani, która musiała ustąpić miejsca młodszej i budować własny świat od nowa :(
Teraz jest nowoczesny swiat, szef spi z pracownica,dziadek z dzieckiem ,pan z panem. wiec nie dziwi nic,szkoda tylko dziecka i jego corek albo synów, ci tez musza sie za tatusia wstydzic nie mowiac o wnukach bo pewnie takie ma.SWIAT SIE PRZEKRECA,malolaty dla kasy i latwego ustawienia zrobia wszystko ,a stare dziady z tego korzystaja.A moze dziewczyna ma chlopaka na boku a dziada tylko wykorzysta i dobrze mu tak.Zamiast wykupic miejsce na komunalnym bzykac mu sie chce ::heheheh
Ty też kiedyś będziesz starym dziadem i też będziesz korzystał;D
trzeba miec w pewnym wieku troszke rozumu taktu i oglady .Lepiej zajac sie wnukami niz ich kolezankami .TAK TYLKO RADZE STARYM DZIADOM KTORYM P,,,,,,,A JESZCZE SZALEJE bo piasecki coraz blizej a rozumu ubywa kazdego dnia.Robienie dziecka potencjalnej wnuczce to troszke zboczone
Zazdrościcie facetowi powera i tyle :D
Nie ma to jak laske nekrofilia kreci :-)
zawsze dorabiał rogi innym tearaz jemu dorobili i ot wszystko
Czemu tak nie komentujecie,to co się dzieje w świecie artystycznym,przecież to tacy sami ludzie jak inni,Tamci to porządni a ta nie??
Aniu 20:16 , takie rzeczy osadzac osobie postronnej jest trudno i w sumie nie wypada.forum chyba tez nie jest takim miejscem.najciekawsze, ze akurat takie sytuacje ludzi interesuja.
jesli to chodzi o tą parę co sie prowadzają po tesco to ona ma na imię Ewelina i on ją sobie przywiózł z jakiejś podkieleckiej wsi
g*wno Wam do tego, nie Wasza sprawa. Być może im jest tak dobrze, są szczęśliwi.
nie można być szczęsliwym jesli się buduje zwiazek na czyimś nieszczęściu
kazdy lubi to co lubi.a ile jest starych kobit co sie z mlodszymi o jakies 20 lat prowadzaja.osobiscie mam znajomego ktorego taka starsza pani podsponsorowuje
to tylko źle swiadczy o twoim znajomym
ich sprawa, niech sobie każdy swojej dupy pilnuje, takie jest moje zdanie, jak im to pasuje ostrowieckiej hołocie nic do tego.
ten stary gosciu opowiadq ze musial sie zaopiekowac biedna rodzina z pod kieleckiej wsi a w nagrqde w+zial sobie ich corke bo lozka bo bardzo chciala z nim dziecko