Jeżeli to prawda to w tych wyborach PiS zamiata scenę polityczną w Polsce.
Zgodnie z sondażami z zeszłych lat, różnice będą jeszcze większe.
Ładnie pokazuje jak słaby jest polski naród. Zarówno PiS, jak i PO juz dawno nie powinny być w polityce. Jednak skoro Polacy nadal wybierają kłamstwa, wały, oszustwa to ja już wiem jaka będzie przyszłość tęgo kraju. I to jest ta zła wiadomość.
A tak konkretnie co ma być zamiast PiS/PO?
Natura nie lubi próżni.
PRZYPOMINAM ZE GLOSOWANIE NA PISS TO POPIERANIE SOCJALIZMU I BANDERYZMU. WON!!!
Pzproskie aparatczyki jęczą a walec PiSowski jedzie dalej.
Jeszcze trochę a po dawnej komunistycznej sitwie zostanie jedynie kupa omszałych kamieni.
12:41 Działaczy z Pzpr, towarzyszy w partii PiS nie ma? Z reszta, komuna się skończyła kilkadziesiąt lat temu, 70 latki jak takie chętne do bycia posłami i senatorami, niech idą do innej pracy. Wiek emerytalny aby by obniżali, podatki podwyższali, a sami tacy chetni do siedzenia w parlamencie niemal do śmierci
Znając Pis to na zgliszczach starej komunistycznej sitwy, powstanie Pis-Socjalizm 2.0 z nadzieją, że tym razem się uda.
Komuchy klękali przed ruskimi, rusek przed ruskimi i Niemcami, a PiS prZed klechą Tadkiem.
Mimo wszystko wolę żeby klękali przed polskim klechą niż przed ruskimi/Niemcami, którzy wymordowali miliony Polaków
Marszałek Senatu wygłosi dziś wieczorem orędzie, będzie mówić o wizach. TVP już nie będzie mogła unikać tematu wiz, bo będzie musiała pokazać orędzie
PIS idzie jak burza i no E ogląda się za siebie. Zwycięstwo będzie nagrodą.
Zobaczcie jak te PeOwskie debile kłamią!
Nawet temat wątku zakłamali.
Ale Polacy sobie nie pozwolą na takie wybryki.
A poza tym jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
Może w końcu zrobią tutaj tą obiecaną drugą Turcję, albo drugie Węgry. Dla mnie będzie zabawnie, dla was tragicznie.
Mało rudemu pieniędzy z OFE to znów próbuje. Nie chciał podnosić wieku emerytalnego, 500+ Kopaczowa już miała przygotowane. Ma rozmach ......
Tussk powinien siedzieć za zdradę Polski!!
Jeden taki sondaż. W dodatku mocno odbiega od pozostałych.