Nie boisz się że będzie się znęcała nad nią jak będzie sama?
Tyle się czyta i słyszy.
Jeśli to na Sienkiewicza obok rybnego ,to wszystkim stanowczo odradzam tą pracę !
Chętnie bym się zajęła chorą ale sama to nie ,gdyby można było we dwie na zmianę co 24 godz.
Chory jak chory można mu wybaczyć, gorsza rodzina jeśli upierdliwa to gorzej.
Nikt w Ostrowcu nie chce opiekować się starszymi! Trudno kogoś znaleźć za normalne wynagrodzenie!
Potrzebuje panią na 2 godziny wieczorem codziennie? Mogę tylko zapłacić 20 zł na godzinę,na więcej mnie nie stać!!
A do kogo potrzebna opieka? Kobieta, mężczyzna? Może jakiś kontakt?
Normalne wynagrodzenie to dzisiaj 3200 , to najniższa. Myślę, że ktoś by się znalazł ale nie za darmo. Ja np bardzo lubię osoby starsze. Myślałam nawet o jakimś kursie i szukaniu pracy w domach opieki. Jednak często opiekunce chciałoby się zapłacić niewiele i tu jest problem.
To jest kobieta . Nie ma żadnych chorób tylko już wiekowa 95 lat! Nie może być sama w domu.
Może naprzemiennie dwie opiekunki? Raczej młodsza kobieta nie zamieszka z kimś. Jednak już dyżury co drugi dzień wyglądały by inaczej. No i kwestia zapłaty jeszcze.
Tzn pani pisze teraz o tych dwóch godzinach czy z zamieszkaniem?
Jak to prosisz o poważne oferty ? Najpierw ty sama zaproponuj poważne zasady tj zakres czynności , wynagrodzenie itd a nie rzuciłaś temat i myślisz że za lokum w pokoiku ktoś będzie robił dzień i noc a Ty będziesz wymyślać . To jest odpowiedzialne , trudne i depresjogenne zajęcie