Ludzie więcej empatii! Co jest z wami? Skąd wiecie jaka jest sytuacja! Same inaczej mądre mają najwięcej do powiedzenia!
Wstyd!
No i wszystko jasne ,odradzam zainteresowanym ,spanie i mieszkanie z babką za 2 tysiące złotych,hahahaha .
Ogłoszenie w niewłaściwym miejscu to i odpowiedzi beznadziejne. Daj na spotted.
Miałam kilka miesięcy taką propozycję pracy z zamieszkaniem z 95 letnią kobietą.Rodzina bardzo dobrze postawiona finansowo ,nie stety syn proponował mi 2 tys.na miesiąc ,bo jak to powiedział ....były tu wcześniej Ukrainki ,które szukały mieszkania i za takie pieniądze były bardzo zadowolone .Tylko ,że ja nie jestem Ukrainką i nie potrzebuje dachu nad głową,bo mam swój dom.Takze sami wyciągnijcie wnioski .
Raczej za 2tysiące nie znajdzie się nikt nawet na 6h. Niestety. Trzeba zapłacić chociaż najniższą a to około 20złotych netto za godzinę.
Ja też miałam Rodziców,jak każdy z Was ale opiekowaliśmy się wspólnie,jeśli siostra czy brat nie mogli opłacali opiekunce swój tzw.dyżur.trwało ok.3 lata.W opiece pomagali też wnuki.Wszyscy byli zadowoleni.Jeśli ktoś nie ma rodziny lub nie może opiekować się to lepiej oddać do domu opieki .Finansowo może pomóc gmina.
Tylko popatrz ile kosztuje miesięczny pobyt w takim domu opieki.
Za dwa tysiące :) :) :) Dom opieki to ok. 5 tys, każdy by chciał zatrudnić panią za 2 tysie.
Człowiecze. Oddać mamę! Ona rodząc cię nie myślała o oddaniu cię choć może miała o wiele gorszą sytuację życiową. Jacy podli są dziś ludzie gdzie tylko myślą o swojej karierze i swojej du..e. Porażka.