jak narazi to mogę powiedzieć na podstawie nauki dziecka przez 3 lata to jest szok co tam się dzieje w kl.IIIc nauczycielka nie przygotowana do nauki i wychowania tak malych dzieci dziwne jest w tym że dyrekcja to toleruje przez wiele lat i taka nauczycielka ma pracę , o jej niekompetencjach wie cale grono pedagogiczne szkoly i nie tylko a ta pani w dalszym ciągu uczy male dzieci jedynie po to żeby im obrzydzić szkolę od początku i wypaczyć haraktery, uczy nietolerancji,cwaniactwa i protekcjii.
Bardzo dobra szkoła
I tak ktoś złoży skargę i ta usuną odpowiedzi bo naruszy dobra innych osób. A to z 11:49 to prawda.
Szkoła nastawiona na ilość, na osiągnięcia , ale nie na ucznia a o zaistnienie w mieście.
Wychowujecie bezstresowo dzieci, wyprawiają co chcą, bo wszystko im wolno, wbijacie im do głów, że wszystkie rozumy pozjadały, a potem mówicie, że nauczyciele źle wychowują.
pani J. z IIIc to żenada nie powinno się jej dopuszczać do dzieci, nie dość że nie ma podejścia do dzieci to jeszcze drze gębę i wyzywa , nie usuwa konfliktow to tylko je powoduje faworyzując swoich ulubieńców - jak masz posłać dziecko do SP 7 to tylko nie do tej pani, dyrekcja wcale nie lepsza ,że pozwala b y ta pani jeszcze uczyła
wiele pan faworyzuje majętne dzieci.a uczniowie to przeciez widza.
otóż to Gienku. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Wcześniej nie było takich problemów jakie mają dzisiejsi rodzice ze swoimi neo, komórkowymi dziećmi. Wszystko im wolno, przyjaciół i znajomych mają tylko wirtualnych.
po co dodałeś ten post chyba nie wiesz co piać to piszesz byle co - to do tego z 12:10
zgadzam się z gościem z 11:54 napisał całą prawdę o szkole, są w niej też dobrzy nauczyciele wręcz uwielbiani przez dzieci,ale są niedocenieni przez dyrekcję a poparcie mają ci niedorobieni
Widuję pewną panią nauczycielkę, która często wpada chyba ze swoją córką równo z dzwonkiem a i często po 8.00. Dziwne, dyrekcja tego nie widzi. Można się czasem spóźnić ale nie na okrągło.
A poza tym to nic się w tej szkole nie dzieje? Same "niefajne " nauczycielki? Aż strach pomyśleć, że rodzice tylko obrzucają powyższą Panią błotem a i tak tylko gadają, a inni? za dwa lata moje dziecko ma tam iść do szkoły.
Inni widzą, że te złe opinie i tej Pani pisze jedna osoba.
Szkoła wg mnie w porządku, moje dziecko tam chodziło, teraz świetnie sobie radzi w gimnazjum. Zostawała też na świetlicy, bardzo miłe Panie tam pracują (o ile się nie zmieniły). Ja polecam.