Chcesz to zapisuj. Będzie tyle samo pozytywnych co i negatywnych opinii.
Szkoła, jak szkoła, taka jak tysiące szkół w kraju.
Super szkoła
11:51 ani super, ani nie super. Zwyczajna, jak większość.
Normalna publiczna szkoła.
Ja napiszę tak: po zmianie dyrekcji szkoła wstaje z kolan. Powoli, ale widać zmiany, nie tylko wizualnie. Nauczyciele są różni. Jedni z pasją, wiedzą i extra podejściem do dzieci, inni z przypadku lub zasiedzenia. Z resztą, jak w każdej innej szkole. Uczniowie też różni, ale ci konfliktowi są mocno ograniczani przez dyrekcję i tu placówka trzyma rękę na pulsie. Dużym plusem jest też nie ogromna liczba uczniów, co nie pozwala na anonimowość podopiecznych.
Mnie zastanawia to szukanie szkół po całym mieście. Zapisuję się dziecko tam, gdzie najbliżej, bo jeżeli ma się dobrze uczyć, to będzie robić to wszędzie.
Duzo dresow?
Do 12:56
Poprzednia dyrekcja była ok i nie pisz głupot,że szkoła wstaje z kolan,bo to troszkę niesmaczne.Szkoła funkcjonowała bardzo dobrze ,a to dzięki wszystkim pracownikom.Pamiętaj ,wynik pracy placówki,to zasługa wszystkich,a dyrektor może się tylko cieszyć,że ma taką kadrę.Każdy wie,co ma robić,a szef powinien być koordynatorem. I tu potrzeba mądrości,wyrozumiałości ,cierpliwości itd.Myślę,że każdy nowy dyrektor z czasem nabiera doświadczenia i wie,że jego podwładni dobrze pracują,jeśli są przez niego szanowani, doceniani i wspierani.
17:05, ktoś pyta o zdanie- ja wyrażam swoje. Chyba jeszcze mogę?
https://globalna.info/2021/07/27/smiercionka-w-polsce-bedzie-obowiazkowa-ustawa-juz-jest/
18:45 idz sie leczyc hahaha
,, Siódemka " to brzmi dumnie. Pozdrawiam absolwentów.
Ta spod nowego zakladu?
Czy w tej szkole nauczyciele nie podkreslaja czerwonym kolorem bo dziala bezstresowe wychowanie?
14,54 sprecyzuj swoje pytanie.