Może zaryzykuj i otwórz?
Calodobowy monopolowy obok domu Rudego? Jestem za.
Ludzie wytnijcie wreszcie te chaszcze obok lawek przy boisku na ogrodach.Menelstwo tam sie chowa przed kamera monitoringu miejskiego.I zlikwidujcie te lawki przed klatkami.Przed polowa blokow ich nie ma i ludzie moga bez lawek zyc .Czas to zrobic przy blokach numer 4, 30 i 32.
O przepraszam 4 ,30 i31.
To po co wydane było w ramach BO tyle pieniędzy na kamery na Ogrodach? Czy tylko po to aby wypromowała sie radna?
Co do lawek to sie zgadzam.Na Ogrodach otwarto niedawno skwer obok kortu.Tam jest lawek pod dostatkiem.Kto tak bardzo potrzebuje moze tam siedziec.Przy boisku tez ci lawek dostatek.A nie przed klatkami,gdzie nocne towarzystwo wydziera geby nocami.Miesxkam na parterze i mam prawo do spokojnego snu w nocy.
Popieram 10:52. Usuńce sami i bedzie po problemie. Tak zrobiliśmy i jest spokój.
niemozesz wyjsc i po dwie gumy kazdemu sprzedac bedą na drugi raz cicho
Gosciu 11.05 na ktorym osiedlu sami zlikwidowaliscie lawki? Przeciez trzeba miec zgode ze spoldzielni?
Przenieście w inne miejsce, skoro sp-nia ma w ..... Sp-nia to nie święta krowa.
Na Rosochach przed 79 rówież była ławeczka. Gromadziło się na niej grono zmęczonych życiem spod Baśki i Efki. Lokatorzy, w tym moi rodzice nie mieli łatwego życia. Rozbity domofon, osikane wejście do klatki schodowej i wiecznie walające się na schodach szkło. Ławeczka zniknęła, spółdzielnia wymieniła stolarkę i założyła domofon. Teraz elita osiedla stoi pod sklepami. Gdyby pewne osoby nie pozwalały na spożywanie na terenie sklepu (podpiwniczenie), to grono chętnych do rozmów o wszystkim i niczym zmalałoby momentalnie. Wszyscy wiedzą czyj jest ten sklep i jaką rolę pełni ta osoba, więc można pomarzyć. Co do Ogrodów - kiedyś wracałem do domu po 14 i ławeczki od strony Kaufa już obstawili. Dwóch agentów pauzowało w dziwnych pozycjach. Kocham to osiedle :)
Niektore dewotki mentalnie tkwia w swojej wiosce i myla lawke z gankiem przed domem
A czemu nie ?
To my podatnicy mamy prawo decydować o tych nierobach i darmozjiadach.
A jak prezydent chcą dla siebie straż
To niech sam jej płaci strasz miejską do dno
Starym komuchom brakuje lawek pod klatkami.Wyp.....c do parku.Ludzie chodza do pracy.Chca miec cisze i spokoj przed klatkami.
Pisz na temat pytanie bylo o dzielnice o jej opis ja zadaje zagadkę.Jaka to dzielnica w herbie cham jedzie na burku?
Co to za osiedle, to moja zagadka,na lawce przed blokiem spi nachlana matka.A gdyby ktos watpil w te moje wywody zapraszam serdecznie na osiedle Ogrody.
A co ma robić, jeśli przyszedł przelew na 500+ pomnożone przez liczbę jej ukochanych bąbelków? Zdążyła tylko wczoraj zahaczyć o fryzjera i kosmetyczkę, ale wizyta w monopolowym, niestety już ja przerosła i zwaliła z nóg. Nie zapominajmy, wszyscy podatnicy, że to my sponsorujemy takie matki i bądźmy dumni.
Dzięki kaczorowi.Jak mam mu dziękować?