No i już po obiadku. Trza iść pod Efkę i Baśkę i trzasnąć jabola w pareczku z okolicznym menelstwem.
Dobrze, że się przypomniałeś, ciebie też sponsorujemy i też jesteśmy dumni - szlachetny nasieniodawco narodowy.
Dziękuję. Jesteście wielcy.
Ta... Dzięki tobie pracusiu forumowy na zasiłku baby piją...
Żałosny jesteś bardziej niż ta Pijana matka.
Ha ha z jakim szacunkiem patole się o sobie wypowiadają - "Pijana matka" pisane dużą literą.
Chyba o tobie i dlatego dają dużą literę. Masz szacunek na osiedlu.
To w przeciwieństwie do ciebie. Ostatnio wszyscy tylko na ciebie plują, a i kopa nieraz zaliczysz. Ostatni sort menela.
Ja aż tak nie zyję forum i tym co tu bredzą. Ty zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Może znajdź jakąś dodatkową rozrywkę?
05:52. Może raczej ty znajdź sobie jakąś inną rozrywkę, a nie śledzenie forum dzień, noc i o świcie(05:52!!!!!!!!). O jakich emocjach piszesz? Masz coś z głową? Czym tu się emocjonować? Nie oceniaj innych według siebie i mniemaniu, że twoje bredzenie ktoś bierze pod uwagę.
Szósta godzina to dla mnie rano. Od 7 pracuję. A w nocy śpię. Myślę że jednak przezywasz to forum, skoro piszesz że wszyscy na mnie plują. Ja nie zauważam, ponieważ nie śledzę wpisów na bieżąco jeden po drugim.
11:45. Czyli, mam rozumieć, że teraz właśnie z wielkim zaangażowaniem pracujesz, jeśli zacząłeś od 7, jak twierdzisz? Co na to twój pracodawca? To kto, marna cwelino "przeżywa to forum", jak nie ty jeśli zamiast pracować włazisz na forum? Ja to się tu doskonale bawię dzięki takim zawodowym bezrobotnym, jak ty, baranie:)
Ty nie musisz nic rozumieć. Nikt od ciebie nie wymaga myślenia. W końcu do niczego ci się nie przyda.
14.07
Super fraszka
Losiedle Logrody i pelno meneli od poniedzialku do niedzieli.Siedzi na lawkach holota nachlana , wydziera mordy nocami do rana.
Bo to patologia i socjalizm
Im wiecej lawek przed blokami tym wiecej meneli.Mieszkalem w Niemczech kilka lat.Na dzielnicy w ktorej mieszkalem nie ma nawet jednej lawki przed budynkami.Jest wytyczony placyk ogrodzony z zielenia monitorowany i tam tylko jest kilka lawek.W nocy jest cisza i spokoj na dzielnicy.
Bo znajda sie tacy ktorzy nie moga zyc bez lawek.Lawki dla takich sa wazniejsze niz tlen.Wysiadywanie przed klatkami to cel ich zycia.I obrabianie dupy sasiadom.