Zakazane mordy wystajace na okraglo przy nocnym sklepie i na lawkach przy boisku na Ogrodach.
Gosciu z 9.14 ten palant z beemki o ktorym piszesz mieszka w 30.Nocami ze swoja swirnieta dziunia budza ludzi w bloku.Wychodza w nocy z trzema skowyczacymi psami.Ta panna jest zdrowo walnieta.Ale pewnego dnia ktos im wyklepie miche.
Rynek, Rynek, Rynek.
.Co noc okolo drugiej przed 30 na Ogrodach kilku malolatow w tym dziewczyna wydzieraja geby i budza ludzi bo co gnoja obchodzi ze inni chca sie w nocy wyspac bo musza na 5 rano isc do pracy.Zycze tym skurwielom jak beda dorosli i chorzy zeby im ktos nie dal spac.Zobacza jak to jest co dzien wstac rano z bolaca glowa, kolatajacym sercem , wykonczony po kolejnej nieprzespanej nocy.
Ale ci wysypiają się pewnie w dzień a w nocy harcują
Dzwonić za każdym razem na Policję. Pod moim blokiem było to samo, w końcu z powodu licznych interwencji zrobili z tym porządek i jest spokój.
Dokladnie tak.Takie nocne gnoje spia potem spokojnie w dzien do poludnia albo do obiadku.Robic porzadek z gowniarstwem.Nie odpuszczac im.Bo oni sumienia dla innych nie maja.
Nocne szmaciarstwo przed 30 znow darlo podle mordy w nocy.Sorry ale inaczej tej holoty nie da sie nazwac.Mam nadzieje ze w przyszlosci te bydlaki doznaja tego co teraz robia na wlasnej skorze.Zlo wroci do nich za kilka lat i uderzy ich podwojnie.
A policji nie uświadczysz w nocy
W dzień za to jeżdżą i nagminnie zajmują się drobnymi pijaczkami pod Efką i Baśką
A co robi straż miejska?
Cały ten burdel na Ogrodach jest związany ze sklepem 24h + ABC który jest otwarty cały tydzień.
Ten urzedniczyna z UMiasta ktory dal pozwolenie na nocny sklep na ogrodach powinien miec taki przybytek przed wlasnym domem.
No nie wiem czy oni tacy drobni.
Dzis o 5.45 srebrne taksi podjechalo do kontenera za pizzernie Roma na ogrodach.Wysiadl kierowca wyrzucil z auta kilka workow ze smieciami i bezczelnie odjechal.Srebrny seat lub skoda.Nie udalo mi sie zapisac numerow tablic rej.bo widzialam to z okna.Jesli straz miejska ma nagranie z monitoringu z kamery na 32 to pewnie go namierza.
Ta, serio myślisz że będą go namierzać?
Dzielni panowie z tak zwanej strazy miejskiej do dziela.Obraz z kamer kasuje sie po tygodniach .Macie to podane na tacy.
Podaj kodeks prawa i artykuł, z którego można ścigać coś takiego, jeśli śmieci wylądowały w pojemniku.
Ale konkretnie.