To ten przybytek, który OTBS sprzedał do Bałtowa?
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć o co chodzi z tą dyskoteką? Mieszkam w pobliżu i czuję się zaniepokojony. Gdzie dokładnie ma być ta dyskoteka? Działa już czy dopiero ją będą otwierać? Jak się nazywa? Kto jest właścicielem?
Czy jest budynek pod dyskoteke?
Kiedy startuje to disko?, chetnie bym podensił i cos wyrwal
Od jutra. Szykuj się. A tak serio to współczuję mieszkańcom ogrodów. Jak tam żyć, odpoczywać po pracy, wychowywać dzieci... Masakra to tak delikatnie ujęte.
To ma byc w lokalu przed ktorym stoi duzy namiot wiec chyba wiecie o kogo chodzi.
Przy poczcie i przychodni zaraz?
Jak poczta i przychodnia chyba
W Ptaszku tez byly i bylo ok
Czy w Ptaszku bylo okey to najpierw zapytaj mieszkancow pobliskich blokow co mieli tam za nocne uciechy prxez kilka lat.A teraz funduja to ludziom z 30,31i wiezowca23.Ale gosc co to prowadzi ma poparcie miejscowej wladzy to juz wiecie o co chodzi.Platformianym wolno wiecej.Tyle i az tyle.
Wiadomo ze dzisiaj nic nie ma bez poparcia
Rzygac mi sie chce na nocne menelstwo na Ogrodach.Wystrzelalbym pieprzone bydlo co budzi czlowieka co noc.Ja ide do pracy na 6.A takie szmaty wysypiaja sie potem do poludnia.
Ja na tych nocnych gnoji spuscilbym mojego psa.Spieprzali by w podskokach i wreszcie ludzie by mieli spokojne noce.Ten palant co mieszka w 30 na Ogrodach razem z jego pierdolnieta blondyneczka przyjezdza nocami BMW, wydzieraja ryje, potem wypuszcza kilka skowyczacych psow i budzi ludzi w srodku nocy.Calkowity pojebaniec.
Osiedle Ludwikow spokojne już od dłuższego czasu. Patologia jakby zapadła się pod ziemie.
Czesc patologii z Ludwikowa wyjechala do Irlandii, czesc poszla za kraty to zrobilo sie spokojniej.
I nich tam zostaną na zawsze. Osiedle spokojne i fajnie się tu mieszka. Tylko spółdzielnia bardziej powinna zadbać o porządek.
Podobno na wiosne sporo wraca
A co , amnestia ma byc czy koncza sie im wyroki? To wspolczuje mieszkancom z Niskiej i Jasnej.