a w southampton jest stara huta lat 90
Ja tam się przeprowadziłem z żoną i dzieckiem i nie narzekam
Ogrody Stare wscibskie babsztyle jazgoczace na okraglo pod klatkami.Czlowiekmieszka na parterze.okna nie mozna otworzyc.przychodzi sie z pracy i jazgot pod oknami do wieczora.a nocami gowniarstwo drace mordy pod klatkami.
Park miejski jako ulubione miejsce
11:35 to samo na os. Słoneczne. Zamiast iść z dziećmi na plac zabaw to siedzą patologi pod klatką.
Wy wszędzie patologie widzicie a jest tyle pięknych miejsc w naszym mieście
8:36 to prawda jest wiele pięknych miejsc w naszym mieście. Ale niestety patologie też się zdarzają.
Najwięcej patologii widzą ludzie z tego właśnie środowiska, obracają się w nim, jednym zdaniem "sami swoi"
Ogrody.Chlanie po piwnicach.Sikanie pod blokami.Gowniarstwo drace ryje nocami.To osiedle za 5 lat to bedzie jeden wielki slums.
Pomoze likwidacja lawek spod klatek. Niektorzy jeszcze maja nalecialosci od siebie ze wsi i mysla ze klatka to ganek do domu.
Sa tez takie damy ktore puszczaja psy a te zalatwiaja sie na klatkach.
Dobrze, że nie w klatkach.
Gosciu z 9.08 widac ze jestes profesorem nadzwyczajnym .Buahaha
Gościu z 9.42 widać, że jesteś jasnowidzem. Buahaha
Obrzydliwe babska na lawkach ktore obrabiaja sasiadow.A same udaja swietoszki.Dwulicowe zaklamane babsztyle.
Na Slonku tez ci bab pod oknami dostatek.Czlowiek chce isc do pracy wyspany i wypoczety ale sie nie da.Po nocach dziady stare sie tluka potem spia do poludnia bo co ich obchodzi ze sasiad musi wstac o piatej rano do roboty.Wypieprzyc lawki spod klatek na Slonecznym.Maja skwer obok przychodni to niech tam jazgocza oblesne baby.
Dokładnie. Kiedyś sam zasiadałem na ławce. Teraz się boje, że ktoś przyrówna mnie do tych dewot
Na Ogrody przyszly za Gierka mieszkac denkusy.Chlalo to dniami i nocami.Denkowskie zwyczaje przeniosly do blokow.Wysiadywanie przed klatkami tak jak w denkowskich chalupach.