Ojta. Bloki przy boisku to jest specyficzny klimat. Pato wyłania się tak w okolicach 13-14 w dni powszednie oraz święta i spędza dosłownie upojne dni na ławeczkach. Ciągle widzę te same mordy.Co jakiś czas miejscy podjadą, albo milicja na bombach. Cóż z tego skoro towarzystwo chowa te swoje siki w butelkach do plecaczków. Zawsze mnie śmieszyli dorośli faceci z plecaczkami rodem z podstawówki. Ja chciałbym poruszyć inny temat - piszę o księżniczkach i książętach dowożących swoje bombelki do podstawówki na Ogrodach. To jest dla mnie zupełna abstrakcja. Spółdzielnia nainstalowała wiele progów zwalniających, lecz dowożący swoje "skarby" jakby tego nie zauważali. Polecam przejść się tamtędy kiedyś rano, kiedy to towarzystwo zajeżdza karocami przed 5. To tak jakby instalacja fotelika w aucie powodowała dodanie dodatkowego chromosomu :)
20.26 bo bombelki bolom nuszki
08:36, jak cię "bólom" to niech cię mama zaprowadzi do lekarza.
Ogolnie bombelki teraz trzeba wozic bo zapasione ze sie ledwie ruszajom
A co radny na to pomoze?
21.38 przeciez podobno kazdy wsluchany w glosy mieszksncow to pora sprawdzic jak to wyglada w praktyce
Kloszardzi, Menele, Sklep z alkoholem .Śródmieście Rynek
Ja mam za to frajera z klatce co codziennie łupie basami. Niebawem otrzyma stosowne wezwanie.
To go wypuść z klatki może przestanie.
Ogrody, jakies mlodociane gnoje swiecily zielonym laserem ludziom w okna.Szli od szkoly wzdluz blokow 30, 31,32 potem 35 w kierunku ulicy Radwana.Chyba za duzo w dupach ma gowniarstwo i nie wie co zrobic z wolnym czasem.
A to jaki kolor lasera ci się podoba skoro zielony ci nie pasuje?
Inteligentny inaczej z 20.03 swiecenie laserem ludziom w okna i w oczy jest przejawem debilizmu.Niech taki gnojek poswieci w oczy swoim kolegom albo rodzicom.Na lotnisku w Warszawie byl przypadek ze po oslepieniu pilota laserem facet ma uszkodzony wzrok do konca zycia.Jak tobie sie podoba zielony laser to moze chcesz sprobowac na wlasnych oczach jakie to mile i zdrowe, chyba ze wymiekasz ?
Ul Sienkiewicza. Bród, bałagan, zaniedbanie.
Efka,Baśka ,zeszyt ,kto wie?
Ogrody, Hela, Kiara, Poko, Maryška skowyczące po nocach, pieprzone kundle.
Trójkąt - widno, górka, starzy ludzie :-)
Trójkąt - kamery, zielono, schody :-)
A na STWK brudny Chary się zawinął. [*]