Opozycja zatruła Odrę XD
Wiem, że dla części opozycji to co Polskie jest bee, więc zpoznajcie się z zagraniczną prasą. Co piszą na temat emigracji i sile roboczej. Chyba że PIS ma taką siłę, że zagranicznych pismaków jest w stanie zastraszyć. Haha.
Chyba dla pisu jest be, bo: kupuje węgiel z Rosji, kupuje broń z Korei i USA, jeździ niemieckimi samochodami, ropę i gaz sprowadza skąd się da, nawet do komisji Macierewicza ściągnął zagranicznych "ekspertów". Tak PiS kocha wszystko, co polskie.
PIS jest dumny z Polski a dla niemców z PO/CDU polskość to nienormalność.
Partia Oszustów to dobry wybór?
Pis i Po to to samo
PISowi może nie zawsze wychodzi po myśli, ale przynajmniej się stara.
A platforma jawnie występuje przeciwko interesom Polski. Bezczelnie lobbuje na korzyść niemiec.
Stara się, premier się stara ... ukryć majątek. Obajtek się stara, na mamusię i braciszka miliony przepisywać. Czarnecki też wyłudzał kasę z UE za jazdę kabrioletem zimą z Brukseli do Przemyśla. Itd.
Nie ma przyzwolenia na socjalistycznych banderowcow popierajacych pis. Won
Konfederacja jest spoko.
PIS też. Najważniejsze żeby zdrajcy z platformy dostali srogi łomot za działanie przeciwko Polsce.
Farmazony piszesz. Jakieś dowody na swoje idiotyzmy masz?
Mam. Opowiadanie nieprawdziwych wymyślonych historii w Brukseli na temat Polski przez polityków platformy obywatelskiej.
Zabieganie o karanie Polski.
#129kk. Jak nic.
Mam. Opowiadanie nieprawdziwych wymyślonych historii w Brukseli na temat Polski przez polityków platformy obywatelskiej.
Zabieganie o karanie Polski.
#129kk. Jak nic.
Przyjrzyjmy się temu bliżej. Politycy Pis co innego mówią urzędnikom w Brukseli, a co innego Polakom w Polsce. W UE podpisują jak leci, a Polakom robią wodę z mózgu, że wszystko wina UE XD
Vatowiecki miał już dwie okazje użcia weta w sprawie Fit55. Z żadnego nie skorzystał.
Nie o tym jest temat.
Czy szkodzenie i donoszenie na Polskę nieprawdziwymi zeznaniami jest na korzyść dla Polski czy wręcz odwrotnie?!?
Art. 129. [Zdrada dyplomatyczna]
Kto, będąc upoważniony do występowania w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej w stosunkach z rządem obcego państwa lub zagraniczną organizacją, działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
To po najpierw robisz taką wrzutkę nie na temat, a później jak ktoś to prostuje to nagle "nie na temat".
Jak Pis donosił do Brukseli na Polskę to nie maiłem z tym problem. Hipokryta!