Witam, moja córka ma 13lat i jeżdzi ok 1,5 roku może 2lata. do ORTODONTY do Starachowic na ul. Hutniczą(zapomniałem nazwiska pani DR) oczywiście ma aparat zdejmowany z NFZ.Stwierdzam,że to chyba nic nie daje i zastanawiawiam się nad założenie stałego APARATU na samą górę ,ponieważ dwa przednie zebę(tzw:łopaty są wysunięte do przodu)
JAKĄ ORTODONTĘ POLECACIE?
Witam na Targowej co dwa tygodnie są ortodonci z Lublina.Moja córka miała u nich zakładany aparat który nosiła 1,5roku już ma zdjęty.Ja i córka jestesmy zadowolone z leczenia ząbki są juz na swoim miejscu.Polecam i pozdrawiam.
Już wiem Dr. ze Starachowic to Irmina Ożdżyjska-Gralec u której leczy się córka.
Zastanawiam się czy pozostać tam czy może jak sygeruje autor posu wyżej udać się na Targową?.Tylko teraz do którego lekarza z Lublina i jakie są póżniej opłaty?
Przepraszam za pomyłkę, córka leczy się w Starachowicach na ul. Hutnicza 9a ale u Doktor-Pokojska.(ma aparat zdejmowany z NFZ)
Czy ktoś wie gdzie w Starachowicach przyjmuje Dr:Ożdżyjska-Gralec oraz jakie są o niej opinie?
czy raczej udać się na Targową w Ostrowcu gdzie są ortodonci z Lublina?
Pozdrawiam
ja tez muszę sie udac do ortodonty z córką, i nie wiem do kogo mam iść ,poleććie kogos sprawdzonego,dzieki.
A może ktoś w Ostrowcu ale na kasę chorych? kogo polecacie?
Ortodonci z Lublina przyjmują razem jest mężczyzna i kobieta koszty różnie to bywa zależy co jest robione na wizycie,aparat kosztował 1700zł.
Może ktoś ma rozeznanie czy lepiej udać się 13-letnim dzieckiem do Starachowic do Dr:Ożdżyjska-Gralec czy do Ostrowca na Targową?
Wiecie gdzie w Starachowicach przyjmuje Dr:Ożdżyjska-Gralec oraz jaki jest telefon do Dr.
czy raczej udać się na Targową w Ostrowcu gdzie są ortodonci z Lublina?
Pozdrawiam
Może ktoś ma rozeznanie czy lepiej udać się 13-letnim dzieckiem do Starachowic do Dr:Ożdżyjska-Gralec czy do Ostrowca na Targową? gdzie są ortodonci z Lublina?
Wiecie gdzie w Starachowicach przyjmuje Dr:Ożdżyjska-Gralec oraz jaki jest telefon do Dr
Pozdrawiam
Kilka lat temu chodziłam do dr Ziębakowskiej. Jestem bardzo zadowolona, zęby równiutkie. A wcześniej rosły jeden na drugim. Ostatnio słyszę negatywne opinie o pani doktor. Nie wiem ile w tym prawdy
No i Gdzie Pani poszła w końcu? A na Hutniczej nie dobra ta Małgorzata Rynkiewicz-Pokojska??
ile kosztuje wizyta na targowej
Na Targowej sama wizyta kosztowała 100zł.
Cudze chwalicie, swego nie znacie. Dr. Ziębakowska praktykuje od kilkunastu lat w Ostrowcu i większość jest zadowolona. Niestety leczenie wymaga czasu i systematyki zarówno ze strony dzieci jak i rodziców, którzy niestety muszą zwłaszcza młodsze dzieci dopilnować. Nie każdemu się to podoba a bez tego nie ma sukcesu. Ja mogę powiedzieć, że po blisko póltora rocznym leczeniu efekt końcowy u syna super i każdemu można polecić panią doktor. Syn miał 18 lat na początku leczenia.
u mojej córki tez leczenie trwało 1.5roku i efekt tez jest super.Gość z21;58 ma całkowitą rację.
Ortodonta dr.Gralec Starachowice
Córka ma 13 lat i będzie miała stały aparat tylko na górną szczękę ,ponieważ dwa przednie zęby czyli tzw: łopaty ma wysunięte do przodu!
Koszt aparatu Stałego najtańszego to 1600zł + zdjęcie i wycisk szczęki to następne 180zł!
u Pani dr.Gralec
Zastanawiam się czy jest sens kupować droższy aparat w kwocie ok-2000/2100zł
Wymiana gumek od 100 do 120zł?
Jak myślicie ?
a może polecicie innego Ortodontę?
Czy po założeniu aparatu i zapłaceniu wszystkich kosztów dają Fakturę lub coś w tym stylu?
pozdrawiam
jaki jest koszt aparatu stalego? i ile kosztuje jedna wizyta? kogo polecacie w starachowicach??