Tylko,że sie na niczym nie znają. Jak coś poważnego, to lepiej do Kielc czy bliżej do Staszowa jechać.
dr Zając. przyjmuje prywatnie na grabowieckiej-obok apteki, gdzie bar Europa.Polecam z czystym sumieniem!!!!
Dr Zając już nie przyjmuje nigdzie. Przeszedł na emeryturę. Dzwoniłam w ubiegłym tyg., stąd wiem.
Nie polecam leczyć sie ortopedycznie w Ostrowcu,jeśli Ci coś dolega poważnego to super lekarze są w Starachowicach.Są tam dr z BUSKA-ZDRÓJ.W Ostrowcu to gorzej zepsują niż naprawią!!! Wiem co pisze4 bo sam przeszedłem leczenie ortopedyczne w Ostrowcu u dr Masternaka i Potockiego i w końcu sie skończyło operacją w Starachowicach.Tam POLECAM I ZNAJĄ SIE !!!!!!!!!!!
ale Potocki i Masternak nie operują już od kilku lat,czasami tylko dużurują
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/Dobry-ortopeda/
Masz tu sporo opinii i informacji o ostrowieckich ortopedach.
No właśnie nie operują!!!!!!!!!! więc nie mają praktyki .Ja nie polecam
To iż nie operują nie znaczy, że nie mają wiedzy. Obrali inną drogę kariery ... tzn przychodnia. Chcąc otworzyć gabinet w którym przeprowadza się zabiegi czy operacje potrzeba ogromnej inwestycji i ... przede wszystkim pacjentów którzy wyłożą kasę na to. W Ostrowcu o głupie 10zł ludzie sobie oczy wydłubują a co tu mówić zapłacić 2-3 tyś za zabieg. Taki lekarz natomiast potrafi postawić diagnozę i ukierunkować pacjenta tzn powiedzieć gdzie i co dalej. Ci z JPII z tego co zauważyłem potrafią polecić albo zabiegi czy ćwiczenia z fizjoterapeutą albo polecić prawdziwego specjalistę, który się specjalizuje w tym co im dolega. Ja osobiście odradzam Krasnala: 1. kuzwa slychac na całym piętrze i czuc papierosy, 2.nie potrafili zdiagnozować zerwanego wiezadla krzyżowego(dr stary wyjadacz wszystkim znany) - uratował mnie dr Zajaczkowski przed zanikiem miesni 3.dwa lekarstwa na wszystko - gips i bandaż elastyczny z maścią.
Tak wygląda nasza szara rzeczywistość w mieście Ostrowcu ...Pozdrawiam ORTOPEDÓW i życze wiedzy i umiejętności współpracy z innymi dziedzinami medycyny