Ale mnie rozbawił wpis z 07.02.2023r
A to nie ten od pomocy dla Turcji
Pan poseł komuch z Dębowej. Jest taki zakład na Dębowej.po prawej stronie. Pan poseł ma wyjebane na prostych, uczciwych ludzi. Masz jaja, to napisz obiektywnie. Wiesz , ile ten złodziej ludzi przerobił. Pozdro, Konrad Stachula.
Echo dnia zmonetyzowało pychę i narcyzm. Wstyd wygrać coś w tych grosikowych rankingach
Wygrała Pani Justyna Marynowana, 2.miejsce Joanna Pikus, 3.Emilia Łupina, 4. Zuzanna Kaczmarczyk, 5.Barbara Gierczak. Brawo dla nominowanych! Oby więcej ludzi tak pomagało.
W konkursie były kategorie: działalność społeczna, samorządowa, kultura, biznes, nauka. Trzeba wejść na stronę echa dnia i poczytać .
A co jest w echu do poczytania cha cha cha? Na siebie sms-y wysyłać. Obciach roku!
Kto to Łupina, Kaczmarczyk i Gierczak???
Gratuluję Pani Justynie, Joannie, Emilii, Zuzannie, Barbarze oraz innym nominowanym. Jesteście super! A frustraci, skąpcy, cwaniacy niech zamilkną. Dziewczyny działajcie dalej i nie przejmujcie się zazdrośnikami! Brawo Wy!!!
Łupina to chyba ta gruba radna z PiSu
Dajcie spokój już tym "sobowościom". Nie obrażajcie prawdziwych osobowości.
Ja głosowałem i moi znajomi też , więc nie pitol, że ktoś sam wysyła. Nie wygrał twój kandydat? A może Ciebie nikt nie zgłosił, bo nie robisz nic dla ludzi. Każdy ma swoich faworytów.