„Co nowego w sprawie Jarosława G.?” – to pytanie, które bardzo często zadają nam mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego. O nowe informacje poprosiliśmy w Prokuraturze Krajowej.
Ja zrozumiałem że na podstawie dotychczas zebranych dowodów to już jest oskarżony i winny. Przecież Znaleziono kosztowności z których się już nigdy nie wytłumaczy. Nie licząc pensjonatu i nagrań z przyjęcia łapówek. A to nie są zarzuty tylko fakty jJeżeli CBA liczy na to że znajdzie nagrania z kolejnych wręczeń kopert to się przeliczy. Oczywistym jest że prawie wszyscy decydenci i samorządowcy z Ostrowca korzystali z atrakcyjnych cen działek oferowanych osobom zaprzyjaźnionym rodzinom i rodzinom tych rodzin. Posadki rozdawane na zasadzie znajomym królika i ich znajomym. I ręka ręka myje. Umoczeni wszyscy. A w kupie siła. I jeden drugiego nie wsypie. Tak było przez wiele wiele lat. O czym skarbówka wie i wiedziała. I starostwo i UM itd itp. I lokalne organy prawa. To wiedzą dzieci kilkuletnie. No ale jak go wypuścili to darczyńca zdążył zaszachować obdarowanych. J sxukaj wiatru e polu
W RP o winie i karze decydują niezależne sądy.
Te bodnarowskie, czy te uczciwe?
W Polsce o winie i karze decyduje wypchana sakiewka. Im cięższa tym tym proporcjonalnie kara lżejsza. Lub zostaje uniewinniony. Tak jak to mogło czy miało miejsce nieco wcześniej z aferą śmieciową. I jeszcze można się szczycić że jestem niewinny bo zostałem uniewinniony. Przy takiej metodzie w sakiewce może być tylko jedna moneta. Ale taka ze złota i taka duża ponad 1 kg. Jak to nieraz są znajdywane np. w kiblu pod kafelkami.
Problem w tym że trzeba wiedzieć jak bardzo musi być wypchana i komu ją dać. Bo można przestrzelić.
I jeszcze przy tym zostać nagrany. Tak podobnie było jak Jg został zarejestrowany bo nie wiedział od kogo dostaje. Tyle w temacie.
Ale o tym dobrze co niektórzy wiedzą. Np taka Bibuła.
Nareszcie pani mecenas, była adwokat J.G w śmieciowej sprawie przestała doić Radę Nadzorczą ostrowieckiego OTBS-u.
Presja społeczna ma sens.
Czy to rzecznik prokuratury się wypowiedział?
nałostro was pytają buhaha
A czego Piszecie Jarosław G ? Jak Pan Gòrczynski zezwolił na pisanie pełnego nazwiska ! Tak aby podkręcić ? Jeszcze chwila i będzie uniewinniony
Chyba w Twoich snach 13:13. Chociaż, z drugiej strony, w tych bodnarowskich czasach różne rzeczy mogą się dziać. To już niedługo, bezprawie reżimu 13 grudnia zostanie rozliczone. Najnowszy sondaż jasno pokazuje co się będzie działo.
13.17 myśle, że Profesorowo Bodnarowi mądrzejszy człowiek od ciebie czyści buty, bo ty powielasz propagandę TV Trwam i tego oszukańczego księdza pijawki
Nie bądź śmieszny 13:19. Ten Twój "profesor" po kolejnych wyborach będzie siedział i on sam dobrze o tym wie. Dał się wpuścić w maliny Tuskowi i teraz już nie ma wyjścia, tylko się pogrąża. Jakim idiotą trzeba być by bronić jawnego i bezczelnego łamania prawa przez ministra sprawiedliwości ? Myślę, że człowiek, o którym napisałeś jest tak samo głupi jak Ty jeśli czyści buty komuś takiemu.
Raczej Ty powielasz propagandę TVN i Tuska, który sam przyznał że łamie prawo i będzie to robił dalej 13:19. Na szczęście już niedługo bo sondaże nie są dla niego korzystne.
Niewinienie mówię wam i oczyszczenie
Jaki pan?
To brzmi podobnie jak pan przestępca? Pan złodziej.
Bardzo mnie śmieszy jak w mediach tytuują pan Putin pan Hitler? pan Stalin?
I proszę nie doszukiwać się w tym ideologii do postu.
Przez takiego pana przestępce szpital nie ma pieniędzy i ludzie umierają. Mops nie ma pieniędzy i dzieci chodzą do szkoły bez śniadania.
Ludzie nie mają na opał idzie zima. Ile ludzi zachoruje i umrze? Ale pensjonat postawiony w dużej części za publiczne pieniądze ma się dobrze
O komuchach też piszesz pan komunista?
Ludzie obudźcie się bo was okradają na stojąco takie pany są dslej w starostwie um i innych instytucjach państwowych.
Jak coś to nie nawołuję do nienawiści i proszę nie doszukiwać się w mojej wypowiedzi akcentów rasizmu czy innych sposobów piętnowania np elgebeteków czy trasfestytuf
Mec. Beaty Woch z kancelarii prawnej Sadkowski&Wspólnicy w Warszawie nie sasiada w Radzie Nadzorczej OTBS. Pani broniła J.G. a potem dostała od J.G te fuchę na waciki. Ciekawe za ilę.