08:20 wyniki z minimum 5 lat coś powiedzą
Wyniki rozszerzeń w ostrowieckich top szkołach pokazują, że ten top taki top nie jest. A dostają najzdolniejszą młodzież. Proszę sprawdzić topowe licea w dużych miastach, ile jest tam kółek zainteresowań, programów wsparcia obecnych uczniów przez absolwentów. To ostatnie koordynują szkolni nauczyciele.
Chyba Warda nie ma konkurenta , kto by chciał kierować szkołą która x roku na rok obniża loty?To nie ten Bronek sprzed kilkunastu lat- to była szkoła !!! Cóż matematyków jest kilku o niskich lotach np .pani M:)Pani N.od angielskiego:) nie chce mi się rozpisywać i przyznawać ,że jestem kojarzony z tą szkołą.
To się nie rozpisuj bo głupoty pleciesz
Moi rodzice chodzili do Bronka, ja też i mój syn niedawno zdał maturę w Broniewskim.I nikt mi nie wmówi , że to ten sam Broniewski.Przepaść
Czy do średniej wliczono wyniki z olimpiady, w której uczniowie 3 LO odnoszą sukcesy? Tylko dlaczego uczniowie innych szkół z naszego województwa już od kilku lat nie chcą w niej startować? Jakaś tajemnica poliszynela?
A myślisz że w Chreptowiczu dyrektorka, żona wice prezydenta loty podwyższa. Ot takie pokolenie ,taka młodzież i na tyle ich stać. Takie mamy Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie.
Konkursy wynalazczości organizują,więc pewnie mają wybitnie zdolna młodzież i nauczycieli. Fajnie by było , gdyby coś z tych wynalazków zastosowali na ostrowieckim podwórku.
Faktycznie tylko tam są już w klasach pierwszych i drugich wybitni uczniowie. Robią pracę na poziomie magisterskim lub doktorskim, a potem droga na medycynę stoi otworem ...
No i super, tak trzymać!
Przecież już dawno wiadomo kto zostanie.
Konkurs na stanowisko to fikcja. Prawda Panie Naczelniku?
Kiedy konkurs?
Konkurs ?
Konkursy na stanowiska: Dyrektorów, Prezesów, czy Naczelników w tym mieście to farsa. Wiadomo gdzie i kto i co najważniejsze od KOGO ma zająć to czy inne stanowisko.
Pamiętacie jak było z DPS/ami i MOPS? A jak było za czasów szkodnika Starosty Dudy z odwoływaniem Dyrektora.
Także Konkurs to tak Pro forma.
Czyli kto zostanie?
Pożyjemy, zobaczymy
Ktoś ze znajomych królika.
Jak nie ma nikogo "swojego" to zostanie bez zmian.