Tajemnicze krzesło z dziurą, czyli Jan Taratajcio u dr Jana Pokrywki cz 1 https://www.youtube.com/watch?v=ibWgwGer_zo
Gdzie stanie kolejna toaleta? Będą liczne podziękowania i sława radnych..
Pod kosciolami powinny byc kible
Ona musi za to otrzymac dozywotnio male ostrowieckie "korytko" takich radnych potrzebuje to miasto.
Wreszcie jakiś sukces.Proponuję nagrodę finansową.
A może zrobić z niej trzeciego vice ? No po prostu baba geniusz !!! I co za błyskotliwość
Kiedyś sraka mnie złapała w górnej części rynku stanąłem i wiem że kibel jest obok sklepu z rowerami uuu ciśnie i wtedy objawienie mam bliżej do UM więc biegnę do UM i się udało uff ps.i tak zaoszczędziłem wtedy 2 zł skorzystałam z toalety w instytucji miejskiej za darmo a jak bym zdążył do miejskiej toalety to bym musiał zapłacić 2 zł więc chyba lepiej korzystać z toalety w ratuszu za darmo niż płacić w WC na rynku które i tak jest utrzymywane z naszych podatków heh
Tak to jest pomysł, w UM jest kibel obok dyżurki straży miejskiej , masz rację, jak kogoś złapie to tam się kierujcie
A zdjęcie z panią radną na tle przenośnej sławojki ,bardzo wskazane.
Im sranie jest dłuższe tym kupa jest większa
No to trzeba trójce nadać imię.
Czyje jak sądzicie? Trza upamiętnić.
Ludzie dajcie już spokój ,kobieta chciała dobrze ,nie wyszło.
To nie ludzie. To wciąż te same dwa byty tu piszą.
Nie ma co się wyśmiewać z pani radnej. Zrobiła bardzo dobrą rzecz i powinna dalej ten temat drążyć. Ostrowiec z tym tematem a dokładnie toaletami ma wielki problem bo ich po prostu brakuje. Polska od zawsze w tych sprawach była prawdziwym zaściankiem. Sytuację poprawił słynny lekarz i minister przedwojennego rządu Felicjan Sławoj Składkowski, walczył dosyć skutecznie ze śmierdzącym problemem ale przeciwnicy wyśmiali go ,a wychodek ochrzcili jego imieniem. Ale w ten sposób uratował tysiące istnień ludzkich . Brawo pani radna ,nie odpuszczać ,działać w tym kierunku bo potrzeby są ogromne ,nie poddawać się i nie denerwować głupim gadaniem. Wreszcie jest w radzie jakiś prekursor od tych działań. Może dzięki pani działaniom powstaną w parku miejskim profesjonalne toalety jak w innych miastach. Wystarczy pojechać do Starachowic.
A gdzie w Starachowicach można robić na mieście?
Na mieście nie wiem ,ale parki ,lubianka i inne tereny rekreacyjne są zabezpieczone w nowoczesne sanitariaty.
U nas Gutwin i vis a vis dawnego Orbisu.
Więcej miejsc nie znam.
Na Gutwinie stoi zwykły śmierdzący Toi Toi ,toaleta z dostępem do wody i kanalizacji zamknięta na cztery spusty. Jest jeszcze płatny kibelek za kinem Etiuda ,warunki pożal się Boże. A może by tak zamknąć toalety w strategicznych urzędach w mieście i kazać wszystkim osobom korzystać ze śmierdzących Toi Toi poustawianych wokół budynków. Być może rządzący by się obudzili i realnie spojrzeli na śmierdzący aczkolwiek bardzo potrzebny problem w mieście.