Tak ja kiedyś korzystałam z usług jedego z wymienionyh Dj wyżej nie polecam, smętnie i oklepanie grał, kolejny raz scciągnełam chłopaka z kielc i grali super, goście na mojej imprezce byli mega zadowoleni z muzyki.
Chyba odtworzą i dośpiewają
ja już się przejechałam na dj-u, nigdy więcej dj-ów, żadnych!!!
Jesli ktos potrzebuje DJ na sylwestra to proszę o kontakt. Muzyka House.
Wszystkie kwestie do dogadania.
Dobry dj na Sylwestra powinien grać wszystko a nie tylko house.
to zadzwon do hirka wrony z teleexpresu :) jak checesz by gral wszystko :) NO TAK ZAPOMNIAŁAM ZE W OSTROWCU GRAJA WODZIREJE !!!
dobry dj specjalizuje się w jednym stylu muzycznym. proste i logiczne. jedni robia hip hop, inni house, edm, dubstep ....itp itd. nie wyobrażam sobie zeby dj miał pojęcie o muzyce puszczając na przemian disco polo, hity z radia i Bóg jeden wie co jeszcze...
Gościu mr WHy albo jesteś bardzo młody albo nie wiesz o czym piszesz. Wiesz, skąd pochodzi skrót DJ? Otóż od słowa Disc Jockey. Kiedyś był nim ktoś, kto na dyskotekach serwował muzykę i zabawiał towarzystwo. Obecnie to już nie jest to, jednakże nie zmienia to faktu że dobry, naprawdę dobry DJ powinien potrafić rozkręcić każdy parkiet a więc grać różną muzykę, tak aby każdy z bawiących się znalazł coś dla siebie. Tak więc nie masz zupełnie racji.
No tak taki Armin to słabiak bo nie wplata w swoje trancy diskopolo...
to poco ten Dj jest jak nawet nieumie puścic różnej muzyki?ABSURD jakiś do tego trzeba miec pojęcie:)))house na weselu lub sylwestrze albo jeszcze lepiej trance
on jest producentem i do tego gra na imprezach tematycznych a nie w ostrowcu:P
No jakimś cudem dzięki temu, że całe życie trzymał się jednego gatunku były wybrany pięciokrotnie (jak nikt inny) na najpopularniejszego DJa. Grając wszystko tak naprawdę grasz nic!
Ja polecam: Piotrek Słowik (dj Nightin), byłem na imprezie gdzie grał 8nastkę. Gość zna się na rzeczy, muzyka dopasowana do oczekiwań. Jak najbardziej na plus
A ja jestem Sebastian i jest bardzo początkującym raperem i chciałbym poznać chłopaków DJ-ów robiących beaty, sample itp. współpracujących z raperami. Chodzi mi o występy i nagrania. Napewno ktoś w Ostrowcu jest ktoś taki. Znacie kogoś?