dużo w Ostrowcu Świętokrzyskim ludzi, których można zaliczyć do patologii ? co myślicie kiedyś chyba było więcej, a może wy zaliczacie się do niej? proszę o poważne wpisy
Z tego co piszesz to wnioskuję, że ty do niej się zaliczasz. To nie jest żart, tylko poważny wpis.
Z tego co piszesz to wnioskuję, że ty do niej się zaliczasz. To nie jest żart, tylko poważny wpis.
A może ty zaliczą się do patologi ?
W Ostrowcu duzo jest patoli . Ale było wiecej . Jak otworzyli granice to wiekszosc patoli poszla w swiat . . Nie jestem z Ostrowca .
Okolice stadionu, czerwone bloki, Polna, trochę na Rosochach i Stawkach. Kolonia Robotnicza tez nie lepsza
Bardzo sie to zuca w oczy . Bo mało jest normalnych ludzi na ulicach .
Normalni ludzie piszą "rzuca" i nie zaczynają zdania od "bo".
Żeby mi nawet czynsz oplacili to w Ostrowcu bym nie zamieszkał. Okropne miasteczko. Pozdro
Oj zgadzam się w 100% :) niestety jestem z Ostrowca i sama wiem jak wygląda sytuacja w tym mieście...
większość ludzi to ... potwory po prostu.. potrafią przejmować się woda niezmienioną zamiast tym że ktoś popelnil samobójstwo i wręcz kochają robić z tego sensację nie patrząc jak ta osoba może się poczuć bo myślą że to im coś da i coś osiągnąć wielce.... potrafią niszczyć kogoś w trakcie żałoby, potrafią zniszczyć ludziom życie do ostatniego oddechu i rozgadywać bzdury, potrafią oceniać kogoś z wyglądu nie znając osoby no a sami lepsi nie są :) niestety takie doświadczenia miałam w tym nienormalnym miescie.... patrzyłam raporty badań, ponieważ potrzebne było mi to do pracy na zaliczenie to obecnie coraz więcej patologii się zrobiło odkąd ludzie wyjechali w porównaniu do poprzednich lat :)
Ostrowiecka patologia polega na tym, żeby wyssać zewsząd co się da, niczego nie dając w zamian.
Rodzina mnie zabrała kiedyś do Regassy i do Chatki,tam dopiero patologia,tyle pijanych kobiet nie widziałem nigdzie indziej...
Siennieńska, tam chyba są wszyscy
18:03 masz rację. Ja nie wiem jak kobiety mogą chodzić do takich miejsc. To jest odrażające