Z tego co piszesz to wnioskuję, że ty do niej się zaliczasz. To nie jest żart, tylko poważny wpis.
Odkąd funkcjonuje 500+, coraz bardziej się szerzy.
18:03 masz rację. Ja nie wiem jak kobiety mogą chodzić do takich miejsc. To jest odrażające
Bzdura gościu 18:51.
I jeszcze po 300 na wyprawkę szkolną na każde dziecko,a w patologii i tak te dzieci nie będą miały książek.Powinni rodzice kupić książki i za okazaniem rachunków zwrot 300 złotych.Patologia ma się dobrze ,a ty charuj .
Wszyscy liczą kto przepije pięćset plus,trzysta plus.Wszyscy,którzy tych świadczeń nie dostają.A wasze wnuki biorą?!!! piją?!!! Źle,bo jakby nie brały,to piłyby mniej.
Oj zgadzam się w 100% :) niestety jestem z Ostrowca i sama wiem jak wygląda sytuacja w tym mieście...
większość ludzi to ... potwory po prostu.. potrafią przejmować się woda niezmienioną zamiast tym że ktoś popelnil samobójstwo i wręcz kochają robić z tego sensację nie patrząc jak ta osoba może się poczuć bo myślą że to im coś da i coś osiągnąć wielce.... potrafią niszczyć kogoś w trakcie żałoby, potrafią zniszczyć ludziom życie do ostatniego oddechu i rozgadywać bzdury, potrafią oceniać kogoś z wyglądu nie znając osoby no a sami lepsi nie są :) niestety takie doświadczenia miałam w tym nienormalnym miescie.... patrzyłam raporty badań, ponieważ potrzebne było mi to do pracy na zaliczenie to obecnie coraz więcej patologii się zrobiło odkąd ludzie wyjechali w porównaniu do poprzednich lat :)