Ostrowiecka patologia wyszła na wieczorny spacer. Coś około dwustu, może trochę więcej osób. Słownictwo i kultura tych ludzi wiele o nich mówi. Wstyd! Ja się pytam tylko, dlaczego policja pozwala na coś takiego ? Te oszołomy twierdzą że żyją w dyktaturze ? Gdyby tak było, już dawno byliby spałowani.
Ty jestes patologia, i pale powinienes robic.
Przy 155 cm waze 88 kg - czy powinienem zacząć się odchudzać ?
U mnie takich słów nie usłyszysz 17:33. Jeśli ich bronisz to znaczy, że dla Ciebie to normalne a więc identyfikujesz się z tą patologią.
Dwieście osób na 60 tysięcy mieszkańców.To ile to będzie? Promil? Powiało grozą.
Dokładnie tak 17:36. Reszta jest normalna.
Kolego z 17:35, nie bylo moim cele Cie obrazac, tylko nie osadzaj tych osob za to, ze zgromadzili sie w slusznym celu. Ja rozumiem, ze byc moze twoim jedynym dzieckiem jest kot, moze nie masz dzieci, moze masz zdrowe dzieci, ale czy ty rozumiesz przeciwko czemu oni protestuja, czy po prostu jestes pierdolonym fanatykiem jaroslawa, ktory ma kota i nie mozna mu zrobic aborcji, bo samoec kot, mimo tego, ze jest posuwany przez kaczke nie moze zajac w ciaze?
W Polsce kobiety zachodzą w ciążę.W ciaze to nie wiem gdzie.Może w Brukseli?
Zajść, przepraszam, literowka dla czepialskich
Wszyscy u ciebie w domu to takie same dzbany jak ty ?
17.31 wspomina czasy jak był w ZOMO, jeszcze by sobie popałował.
Mylisz się 17:35. Pokazuję tylko, że w przeciwieństwie do tego, co twierdzą te oszołomy nie ma w Polsce dyktatury.
Mało, coś około stu, może sto pięćdziesiąt osób.
To żeby był 1% musi być 600 osób.Za mało żeby rząd zdymisjonować nawet w referendum.Tak że tego...
Kiedy ostatni raz ktoś doprowadził do tego, że ludzie wyszli protestować w Ostrowcu?