Protestować ? Oni krzyczą "tak się bawi, tak się bawi Ostrowiec". To nazywasz protestem 17:51 ? No proszę Cię...
To był protest, ale przeciw pandemii. Ludzie sobie nie radzą z emocjami. nie wierzyli w covida, teraz są oszołomieni..jak dalej żyć
Około kilka tysięcy, głównie młodzi ludzie jak początek skręcał w Sienkiewicza to koniec był na Polnej/Iłżeckiej
Kilkaset a nie kilka tysięcy gościu 19:03. Jak było ze 300-400 osób to wszystko. Jak się to ma do kilkudziesięciu tysięcy mieszkańców ? No nijak. Normalni zostali w domu.
Dopiero pisałeś o 100- 150 osobach, rozmnożyli się czy kłamałeś?
To nie ja pisałem 19:05. Po prostu było mało ludzi. Ktoś mógł uznać że jest 150, dla mnie było troszkę więcej ale na pewno nie tysiące.
No nie wiem, połowa Rynku to nie jest kilkaset ludzi nawet jak założysz 1 osobę na 1 m2
Powierzchnia rynku z google maps to jest około 8600 m2
Będą zdjęcia i filmy z drona to będzie można to ocenić, na pewno nie było to kilkaset ludzi.
Jaka połowa ? Jedna trzecia rynku, w dodatku luźno, bez ścisku. W porównaniu z koncertem Zenka to bida panie.
Nawet tak jak mówisz to wychodzi że 1/3 z 8600m2 to jest wg Ciebie kilkaset osób?
Wiekszosc protestujacych to młode madki 500+ PIs powinien im ukrócic pieniazki jak tak im źle.Nie gryzie sie reki ,ktora karmi
Nie rozśmieszaj mnie 19:03. Przejeżdżałem i widziałem na własne oczy. Nawet pięćset osób nie było.
Czyli trochę mniej. Co to jest ? W wyborach byłaby to garstka głosów.
Tatuś jednego ostrowieckiego senatora z PIS już pewnie leciałby z pałą i wspominał stare dobre czasy.
Przecież PIS twierdził, że suweren ponad wszystko ma racje.
17:40, wpierdol i to porządny przydałby się tym wszystkim pseudopolitykom, za te wszystkie afery i przekręty. Bezkarność to ich drugie imię.
Dzisiaj jesteś Obserwator, wcześniej byłeś TW, czyli kapuś. Wylazłeś i liczysz ilu ludzi przyszło na protest, może jeszcze pozapisuj nazwiska i porób zdjęcia. Stare nawyki pozostają.