Jak ci autorze wątku nie pasuje "ostrowiecka patologia", to wypad do Warszawy na Nowogrodzką. Tam jest dopiero dystyngowane, doborowe towarzystwo z kotem na czele.
W Ostrowcu lubią protestować. Nawet protestowali przeciwko protestowi robotników w Radomiu. Specyficzne miasto zakażone komunistycznym wirusem. Brawo czerwony Ostrowcu, brawo ostrowieccy lewacy.
Nigdzie patologia mi nie pasuje 18:05 a z Ostrowca nigdzie się nie wybieram. Jeśli chodzi o ostrowieckie lewactwo to wyszło dzisiaj na spacer. Cała pociecha w tym, że jest ich tak mało, da się z tym żyć.
Jak Ostrowiec Forumowy Idioto ? Ta garstka patologii w żadnym razie nie reprezentuje Ostrowca ;)
jakby ministranci zachodzili w ciążę, to aborcja byłaby sakramentem
Ludzie kobieta ma wybór by c w ciąży lub nie być. A jak mąż jej się rozchoruje to zabić? ...Nie ,rozwiesc się, ale nie zabijać. Dlaczego leczymy chorych? A może zabić? Wyrażam własne zdanie. I wg dzisiejszych protestujących mam do niego prawo. Usunięcie ciąży to zabicie. Bez względu co myślicie. Serce bije. Więc zabicie wszystkich po wypadkach schorowanych starców.. oni w lepszym stanie nie będą.... Ale mają prawo do życia i godnej śmierci.
18:03 Nie musiałeś się podpisywać, to czuć nawet przez łącza.
Bo to jest tak,że według lewaków prosiaki w brzuchu lochy to małe świnki.A dziecko w brzuchu matki to zlepek komórek.Idą i krzyczą "moja macica moja sprawa" Ale moje drzewo na mojej posesji to już nie moja sprawa.Opamiętajcie się póki nie jest za późno.
Ile dajesz na godne przeżycie tych dzieci co się narodziły z ciężkimi wadami? pomogłeś kiedykolwiek?
Powiedz mi 18:13 gdzie jest napisane, że takie dzieci mają się rodzić ? Widzisz, jak zostałeś zmanipulowany ?
Jak to gdzie wszędzie kościół i PIS się tym chwali, ostatnio nawet dołączyła do tej dumy konfederacja. Jak to Jarek powiedział, niech się urodzi żeby nadać imię i poświęcić a reszta to chuj.
Tak właśnie.Trybunał Konstytucyjny potwierdził coś co jest oczywiste.Państwo polskie chroni życie.Każde!
Dlatego każdy kto popiera narodziny kalekich dzieci powinien wydatnie w tym uczestniczyć a nie zwalać to, na pechową rodzinę.
Życzę każdemu popierającemu ten zakaz, żeby odczuł to na własnej skórze - to chyba bardzo uczciwe podejście.
Dlaczego nie uczciwe? wymagasz od innych niesienia brzemienia utrzymania takiego dziecka to powinieneś się poczuwać a najlepiej zażyć tej ambrozji szczęścia jakie dotyka te rodziny.
14 karatowy Patrys w rurkach był?