Cała wic polega na tym że wyrok trybunału niczego nie zakazuje. Mówi tylko o tym, że ustawa nie jest zgodna z konstytucją i należy ją poprawić. Ktoś wykorzystuje ideologicznie tych ludzi, którym delikatnie mówiąc z intelektem nie jest po drodze.
Pewna gruba ludzi wyroku trybunału nie do końca zrozumiała.Ale dziś każdy powód jest dobry by robić zadymę.Żenujące jest,że w tym wszystkim biorą udział politycy posłowie czy senatorowie którzy podsycają nie potrzebnie atmosferę.Ludzie mamy pandemię ogarnijcie się bo zginiemy!
Dla mnie prawdziwą żenadą jest to, że niektórzy wciągają w to dzieci i narażają je na słuchanie tak prostackich i wulgarnych słów. Takie kobiety nie zasługują na żaden szacunek.
Ty chyba nie czytasz tego co piszą twoi koledzy z partii i ludzie kościoła?? oglądałeś telewizję Trwam? bo jak tak i tam wyraźnie mówili, że to tylko połowa drogi do pełnego zakazu.
Jeśli płód nie ma serca, to co wtedy?
A w ogóle żył jako samodzielny organizm? Mówiąc, że umrze, zakładasz jego życie.
A jak może żyć bez serca?
Masz niezłą fantazję 17:53, trzeba Ci to przyznać. Myślałeś może o pisaniu książek science fiction ?
Sajens fykszyn łodyga
Dziś zjadłem 4 ciastka , 2 ciasta , spagetti , 3 kurczaki z maca , cała czekoladę milki a na śniadanie frytki i pizzę
Po prostu nie mogłem ;(
ILE MI WYJDZIE KALORII PIJAK ? BABIE LATO PISZCZY SZUM
Szacunek dla policji w Ostrowcu za kulturalne zachowanie się.
No i przyszedł Jeff i rozładował atmosferę.Zaczynam go lubić.
a wyobraź sobie moja sylwetkę
Miałem dzisiaj napad i żałuje ... Babcia na kolacje ma upiec łodygi z czekolada
18:17 Widzisz, właśnie dzisiaj protestowali za tym, by takie dzieci jak ty mogły być zabijane.
W większości ten motłoch nie wie przeciw komu protestuje,dali się wykorzystać lewackim prowokatorom.Niech idą protestować do komuchów,bo to oni stworzyli obowiązującą konstytucję,na którą się tak powołują.
Socjalistyczno komunizujący to jest PIS i uczestniczył w tych ustaleniach a teraz tradycyjnie odwraca kota ogonem.
Wykonałem dziś taniec brzucha i miałem fajny podkład muzyczny . Waliłem w garnek a babcia klaskała . Zaczęła się śmiać i ... szczeka jej wypadła
Może pogadaj o tym z jakimś ss manem ? W obozie by tyle żarcia nie dostawał