Dzięki takim słowom ktoś ten protest zauważy, tak, jak ty. Uważasz, że gdyby było grzecznie i miło zwrócił by ktoś na te sprawę uwagę?
Piłeczka została odbita. Bierzemy przykład "z góry" - chamstwo za chamstwo. A gorszego chamstwa nie ma, niż ubezwłasnowolnienie kobiet pod przykrywką chorej ustawy.
Zacytuję autorze wątku wyświechtany tekst, ale jakże prawdziwy " Lepiej głośno przeklinać, niż być małym, cichym sukinsynem"
Patologia to jest założyciel wątku, który liczyć nie potrafi. Osób na ulicach Ostrowca było kilka tys. Język, którego używano adekwatny do poziomu kwurwu ludzi. Mam nadzieję, że to koniec dyktatury małego, chorego człowieka, który wysłał na pewno śmierć swojego brata bliźniaka. Zobacz, wszystko pięknie widać jak na dłoni. Komu najbardziej zależało aby zniszczyć Lecha, który był uległy wobec innych państw? Kto najwięcej na tym zyskał. Otóż jego chory z nienawiści brat.
E tam kilka tysięcy... bez kozery powiem pincset tysięcy
Było około 500 osób 20:12
To był przemarsz rurek i gołych kostek, krótko mówiąc, obszczymurow.
Ty bolszewicka szumowino 20:12 na śmierć Lecha Kaczyńskiego wysłał nie jego brat tylko Tusk z Putinem.
Nikt mu nie kazał lecieć, przecież to był lot propagandowy robiony po raz drugi i drugi raz przez wyborami.
Przerażają was słowa, a haniebne czyny ładnie wysyczane nie psują wam samopoczucia.
Szły obszczymury z maską i pod brodą, z papierosem w zębach. Tak się bawił Ostrowiec.
21:11
Nic podobnego.
Może taki widok to masz kiedy spojrzysz w lustro?
Lepiej jeden z drugim umyj starej sąsiad e okna, zrób zakupy a nie trać energii niepotrzebnie.
Czyli wg ciebie w każdym mieście to patologia maszeruje?
Brawo Kobiety ! precz z karakanem z Żoliborza
No to nie mamy życia.
Państwo weszło w nasze życie z buciorami na całej linii.
Nie mam prawa do swojego mieszkania bo muszę udostępnić je na e-lekcje. Nikt nie pyta mnie o zgodę na wtargnięcie do mojego domu, azylu mojej rodziny. Bezkarnie naruszając nasz mir domowy.
Chcąc wyjść z domu muszę mieć założoną maseczkę.
W moim prywatnym samochodzie muszę mieć maseczkę.
Nie mogę swobodnie dysponować moim prywatnym czasem bo e-lekcje i godziny dla seniorów.
Moje ciało stanie się inkubatorem od momentu potwierdzenia ciąży. Moje córki nie będą mogły decydować o sobie, staną się przedmiotami.
Nie mogę iść do lekarza, jeśli moje dzieci zachorują to nie będą mogły być leczone na nic innego niż covid-19.
Grożą mandatami, więzieniem.
Żyjemy w kraju bezprawia. Nasz rząd robi co chce zmuszając policję, służbę zdrowia i sąd do posłuszeństwa.
Pozbawił nas podstawowych praw obywatelskich.
Mamy demokratyczne Państwo?
Mamy dyktaturę.
Nie neguje istnienia wirus.
Nie jestem za aborcją, a za możliwością wyboru.
Neguje postępowanie naszych polityków.
Ile mądrości! Startuj przy najbliższych wyborach do Sejmu.
A może melisa pomoże ?