Jestem kobietą i nie życzę sobie żeby ktoś taki bronił moich praw bez mojej zgody.
Coś ci się Obserwatorze pomyliło w obliczeniach. Policja mówi o 700 osobach manifestujących w Ostrowcu, a organizatorzy podają liczbę 1000 osób.
Szkoda gościu 22.01,że o tym, że jesteś kobietą wiesz tylko ty.
To już nie kilka tysięcy 22:04 ?
Dziewczyny dzisiaj z byle kim nie tańczą
Nie wiem czy o tym wiesz
Nature mają co raz bardziej samczą
Więc Ty się lepiej strzeż
Zamawiasz szkockie dwie
Potrójne nawet bo już pachnie łóżkiem
Jej oko ani drgnie
Przechyla szklankę i wypija duszkiem
I wszystkie takie są
Są bez wyjątku siostry, matki, żony
Na końcu rządzić chcą
Staranniej nawet niż my wygolone
Lady Pank doskonale ujął to w słowa. A przecież sami nie są grzecznymi chłopcami.
Przykuć się do drzewa w obronie ptaszków, żabek, karpia... itd... dziecko wyskrobać, obraz nowoczesnego społeczeństwa.
Gość 07:47 to typowy przykład tej patologii. Biedny człowiek.
Wczoraj poznaliśmy na ulicach tych, którzy ubliżają ludziom w sposób agresywny i wulgarny.
A kim oni są ? Czy tak wygląda patologia ?
Patologia to stan umysłu, a nie stan konta. Ludzie dobrze wychowani o tym wiedzą.
Mamy jakby na potwierdzenie mojej tezy we wpisie z 07:47 dyżurnego inteligenta z również
z 07:47.
Czyli słowa: W.... Ć ; J......Ć PIS; stały się sztandarowymi hasłami lewackiej patologii.
Oj jak was boli pisowcy, że ludzie wychodzą na ulicę. A szczególnie boli że w Ostrowcu. Tak to sobie oglądaliście w TVP, że w Warszawie, w Krakowie, Poznaniu itd wychodzą na manifestacje bo tam są sterowani jak to piszecie przez lewaków. A tu ups. W Ostrowcu też ludzie wyszli i w wielu innych miastach.
Ludzie wychodzą na ulicę ? Nie obrażaj ludzi. Ta dzicz, z człowieczeństwem nie ma nic wspólnego. Lewactwo i trochę zmanipulowanej młodzieży. Ot wszystko. Niedługo im się znudzi.