Pewnie, że do garów a nie organizować protest jak się nie ma o tym pojęcia.
Ten zakaz otworzył ludziom oczy.
Nawet, którzy mówili co tam, mnie to nie dotyczy, dzisiaj mówią - Wybór to wartość, przymus to upodlenie.
Wyrok TK uderza w ''przemysł in vitro'', bo ta metoda indukuje największy odsetek wad rozwojowych u płodu. Aby ratować swoje klientki przed ''nieudanym produktem'' kliniki in vitro kierowały takie kobiety na wykonanie zabiegu aborcji z przesłanki eugenicznej, oczywiście na koszt podatnika ( ale to tylko szczegół). Teraz to będzie niemożliwe.
Pis patole w akcji. Ujadaja bo sie socjal konczy. Do roboty tumany
09:51
Twórcy metody in vitro otrzymali na jej opracowanie Nagrodę Nobla.
Oby jak najwięcej takich protestów. Słupki PiSowi rosną. Ludzie widzą kim są i do czego zmierzają ci niby protestujący w niby słusznej sprawie a w rzeczywistości we własnym interesie.
Osoby używające niecenzuralnych słów również powinny zostać ukarane. Są dowody w postaci filmów.
No właśnie gościu 09:51 czy ten wynalazek w kontekście tego co cytuję niżej był wart Nobla?
"Wyrok TK uderza w ''przemysł in vitro'', bo ta metoda indukuje największy odsetek wad rozwojowych u płodu. Aby ratować swoje klientki przed ''nieudanym produktem'' kliniki in vitro kierowały takie kobiety na wykonanie zabiegu aborcji z przesłanki eugenicznej, oczywiście na koszt podatnika ( ale to tylko szczegół). Teraz to będzie niemożliwe."
Matka chłopaka na wózku inwalidzkim też kiedyś protestowała w obronie niepełnosprawnych a w rzeczywistości by dorwać się do koryta. Dzisiaj jest posłanką.
Jak wynika ze zdjęć (link) sporo osób było bez maseczek. co na to ostrowiecka policja?
Ilość zakażeń z pewnością zwiększy się.
https://pl-pl.facebook.com/ostrowiecradio/photos/pb.182454095112219.-2207520000../3751956188161974/?type=3&theater
https://pl-pl.facebook.com/ostrowiecradio/photos/pb.182454095112219.-2207520000../3751956254828634/?type=3&theater
Transparent z napisem "WYPIERDALAĆ" trzymany przez młodych ludzi świadczy o ich poziomie.
Świadczy o ich rozsądku i perspektywicznym myśleniu i jakby rządzący byli mądrzy, już dziś by SPIERDALALI.
A ja myślałam, że to do tych co chcieli dołączyć do tego marszu.