Jedz do Holandii to sobie porownasz i b. mial swoje zdanie. w O_cu, milicja pozna komuna !
tyś był w Holandii chyba z Wehrmachtem dziadu.
Rownie dobrze mozesz porownac jak obywatele odnosza sie do policji u nas i w Holandii czy innym kraju. I od razu bedziesz wiedzial gdzie ta komuna.
policja jak policja co mamy sadzic w calej polsce sa tacy sami
niekoniecznie tacy sami,nie oceniaj panie pismen wszystkich jedna miarą bo tylko świadczy o nieznajomości tematu przez ciebie jeśli wszystkich ładujesz do jednego worka,a co do policji to nie jest źle,jakoś dają sobie rade,wole ich niż strażników m
Wydaje mi się że nie są aż tak źli jak w innych miastach. :)
są spoko bo ostatnio przestali brac
no niewydaje mi się aby "policja jak policja co mamy sadzic w calej polsce sa tacy sami" odnosiło sie do obywateli jak piszesz,temat wątku to Ostrowiecka Policja a nie obywatele,nie rozróżniasz pojęcia obywatel a policjant?mowa o policjantach
To policjant nie jest rowniez obywatelem???? aha......! a kim- kenijskim czolgistom qrna?
Gość_Driwer,mowa tu o policji jako pracy,policjant jest obywatelem,ale w swojej pracy musi sie kierować literą prawa a nie swoim widzimisię i swoimi ambicjami,pyt dotyczyło ostrowieckich policjantów,czy są ok czy same wredne służbisty że tak napisze
W Ostrowcu sa wporzadku, da sie z nimi cczasami dogadac i potrafia przymknac oko:) tylko trzeba rozmawiac z kulturka bez chamstwa...policajnt tez człowiek:) ostatnio widuje nowych mlodych sa bardzo mili
ci mlodzi dali mi 50zl.za przejscie dla pieszych.Ale byli mili.
za przejście dla pieszych??chyba za przejście nie dla pieszych
Nie są zbyt wyrywni do pomocy,w niektórych sprawach prominentów ostrowieckich,mówię z własnego doświadczenia.
Trzeba ich długo namawiać zgłaszając podejrzenie o popełnieniu przestępstwa przez miejscowego celebrytę.
Idąc ze zgłoszeniem trzeba mieć twarde dowody,czyli widocznie muszę wynająć detektywa,zebrać dowody i im zanieść i zgłosić podejrzenie popełnienia przestępstwa.
No,ale są jeszcze CBA i CBŚ,no do czegoś są te biura powołane,więc jest szansa na wyjaśnienie kilku spraw.