policja jak policja co mamy sadzic w calej polsce sa tacy sami
policjanci w ostrowcu OK
no niewydaje mi się aby "policja jak policja co mamy sadzic w calej polsce sa tacy sami" odnosiło sie do obywateli jak piszesz,temat wątku to Ostrowiecka Policja a nie obywatele,nie rozróżniasz pojęcia obywatel a policjant?mowa o policjantach
Wydaje mi się że nie są aż tak źli jak w innych miastach. :)
Gość_Driwer,mowa tu o policji jako pracy,policjant jest obywatelem,ale w swojej pracy musi sie kierować literą prawa a nie swoim widzimisię i swoimi ambicjami,pyt dotyczyło ostrowieckich policjantów,czy są ok czy same wredne służbisty że tak napisze
W Ostrowcu sa wporzadku, da sie z nimi cczasami dogadac i potrafia przymknac oko:) tylko trzeba rozmawiac z kulturka bez chamstwa...policajnt tez człowiek:) ostatnio widuje nowych mlodych sa bardzo mili
ci mlodzi dali mi 50zl.za przejscie dla pieszych.Ale byli mili.
kolego to idz na komende lub prokuratury i zglos ze w/w osoby popelniaja przestepstwo a nie placz na forum
Proszę Wydział Ruchu Drogowego Komendy Policji w Ostrowcu Świętokrzyskim o zajecie się problemem, bo jest to problem. Egzekwowania zasad kodeksu drogowego na naszych drogach.
Nagminnie łamany jest przepis skrętu w lewo na skrzyżowaniach! Kierowcy zawracają?!
Najgorsi zbrodniarze to osoby montujące bez zgody potajemnie w organizmie urządzenia do znęcania się przez dziurawienie serca mózgu oczu kości. W Ostrowcu świętokrzyskim są tacy psychopaci i to wśród policjantów , wszystkich na testy za ćpanie wzięli to i za to wariograf was dosiengnie
no i co wynika ze słowotoku tych stróżów internetu? jak dobrniesz do końca to wynika, ze to prawda
A dlaczego wszędzie teraz wymiana komendantów np Ostrowiec,Opatów i inne miasta?
Wszyscy odchodzą na emerytury?
Nie cwaniakujcie i zawsze pytajcie lub odpowiadajcie w ten sposób aby nie być posądzonym o cwaniakowanie. Smieszny kawal HIT https://www.youtube.com/watch?v=ckvBnJz_1yI
Teraz to już pewnie te ostrowieckie cwaniaki dawno na policyjnych emeryturach siedzą, bo oni wcześniej mają emerytury, a dawny rzecznik prasowy KGP cwaniak Sokołowski to w wieku 42 lat odszedł na emeryturę policyjną, gdyż podobno nigdy nie był na urlopie i wyrabiał zawsze nadgodziny to emerytura mu się należała już w wieku 42 lat i to ponoć dość wysoka :)
Czystki jak w każdym reżimie..tak było za komuny..PZPR powrócił
Sztandaru nie żegnam, gdyż nie ma słów „Bóg, Honor, Ojczyzna”. Ojczyznę kocham. Prawo w Polsce nie obowiązuje. Jako człowiek honoru nie mogę podać Panu ręki.”, „Na szczęście ja w szalupie opuszczam ten tonący okręt.” – powiedział do szefa warmińsko-mazurskiej policji Pankowski
https://www.youtube.com/watch?v=7-kVk3Ity08
Upomniał się o słowa "Bóg, honor i ojczyzna" i odszedł z policji. Tłumaczy dlaczego