Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ostrowiecka Policja

Ilość postów: 76 | Odsłon: 7293 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Ostrowiecka Policja

jacy są tacy są

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie robi im się testów na inteligencje

Mam kuzyna który od niedawna jest w policji (nie ostrowieckiej ale niedaleko) jak się dowiedziałem, że się dostał do niej to się załamałem - delikatnie powiedziawszy jest "bardzo mało inteligentny"

Znam pewnego dzielnicowego, cwaniak który myśli że zjadł wszystkie rozumy, a tak naprawdę to zwykły prostak

Nie ma co sie o nich wypowiadac, ludzie jak wszyscy inni

Gość_ja
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Ostrowiecka Policja

dobrze ze ty jestes bardzo inteligientny!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Dziwne...żeby dostać się do Policji trzeba przejść przez szereg testów min: multiselect są one w miare trudne no i oczywiście rozmowa z psychologiem co też nie należy do łatwych zadań.

Gość_123
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Mam nadzieję,że nasza Policja zainteresuje się osobami podającymi dzisiaj w wątkach o korepetycjach z angielskiego na naszym forum stronę rzekomej szkoły języka angielskiego Focus i kancelarię prawną w Ostrowcu, a także podszywającymi się pod nie istniejąca szkołę i nie istniejącą kancelarię.

Pod numerem komórkowym podanym na stronie rzekomej szkoły języka angielskiego, znajduje się kancelaria prawna z tym samym numerem telefonu jak do szkoły.Co samo w sobie nasuwa podejrzenie próby oszustwa.

Gdy zadzwoniłam odebrało dwoje młodych ludzi prawdopodobnie małżeństwo.

Z tym,że jedna z tych młodych osób podszywa się pod prawnika z kancelarii prawnej (kobieta),co jest przestępstwem ściganym z Kodeksu Karnego.

Potwierdziła wszystko,jedynie nie widziała kiedy znajdzie czas na udzielenie porady prawnej,w tym tygodniu, ani w przyszłym,ani w następnym również nie miała czasu i koniecznie chciała wiedzieć czego ma dotyczyć porada.

Zapytana, czy udziela porad przez telefon zaprzeczyła,a zapytana o adres kancelarii odłożyła szybko słuchawkę.

Pod tym samym numerem telefonu komórkowego jest szkoła języka angielskiego,gdy za chwilę zadzwoniłam pod podany numer mężczyzna zaprzeczył o istnieniu szkoły i zdenerwowany nie chciał odpowiedzieć, co wie o rzekomej pani prawnik z kancelarii prawniczej,która wcześniej odebrała telefon o tym samym numerze.

Ostrzegam wszystkich nie dajcie się nabrać na żadne szkoły i żadne kancelarie,jeśli nie podają w kontakcie swego adresu,czy lokalizacji !!

Są to z reguły oszuści i krętacze szukający naiwnych,których będą próbować oszukać !!

Rozmowę mam nagraną i mam zamiar poinformować Policję.

Mam nadzieję,że Policja okaże zainteresowanie próbą oszustwa,a szczególnie wydział do walki z e-oszustwami i w ten sposób nie dopuści do oszukania wielu nic nie podejrzewających młodych osób.

Gość_detektyw Ewa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Podaje link do nieistniejącej szkoły angielskiego Focus w Ostrowcu i do nie istniejącej kancelarii prawnej również u nas, można zadzwonić i sprawdzić ich "bardzo duże kompetencje" w krętactwie...

Zauważcie jak są tani w ofercie swych usług, szczególnie tych prawnych :-)

telefon komórkowy 603-609-670.

http://www.focus.ostrowiec.pl/page1.php szkoła języka angielskiego

http://www.focus.ostrowiec.pl/page2.php kancelaria prawna

Gość_Ewa
          Zgłoś
          Odpowiedz

kolego to idz na komende lub prokuratury i zglos ze w/w osoby popelniaja przestepstwo a nie placz na forum

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeśli nie umiesz czytać,lub masz tak słaby wzrok,że nie widzisz podpisu pod postem kobiecym imieniem, wskazana wizyta u okulisty.

Wracając do postów o których mowa,nie zauważyłaś też najważniejszej informacji zawartej w poście,a mianowicie osoba pisząca go informuje,że (piszę dużymi literami)

POINFORMUJE POLICJĘ I MA NAGRANĄ ROZMOWĘ.

A swoją drogą,dobrze nie widzisz,a wyczytałaś w poście "płacz" piszącej,czy masz też chorą wyobraźnię ?

Nigdzie nie ma w nich użalania się,ani tym bardziej rozpaczania sięgającego płaczu.

Raczej suche i chłodne informacje,wręcz w milicyjnym,informacyjnym stylu...

Rozumiem jesień,depresja,ale ty masz chyba coś więcej,nie jestem lekarzem,ale radzę ci się do niego udać i życzę wyleczenia i zdrowia.

A może lepiej nie czytaj wątków o Policji,jeśli tak źle na ciebie wpływają.

Gość_zainteresowana
              Zgłoś
              Odpowiedz

dzisiaj czekaliśmy na interwencje około pół godziny.Okazało się ze prewencja w dzień posiada tylko-JEDEN PATROL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szanowni włodarze miasta-OSZCZEDZACIE NA NASZYM BEZPIECZEŃSTWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

w ostrowcu co niektórzy policjanci sa zboczeni i wykorzystują sytuacie jak jeden taki mariusz ,k i nikt nic nierobi a taki dawno powinien nie pracować

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Najgorsi zbrodniarze to osoby montujące bez zgody potajemnie w organizmie urządzenia do znęcania się przez dziurawienie serca mózgu oczu kości. W Ostrowcu świętokrzyskim są tacy psychopaci i to wśród policjantów , wszystkich na testy za ćpanie wzięli to i za to wariograf was dosiengnie

Gość_Kantormafion
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Policja to firma ochroniarska zarejestrowana za wielką wodą pod odpowiednim numerem DUNS. Tak jak inne instytucje.

Gość_elwira
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę