witam mam gorącą prośbę do wszystkich
miałam podaną paczkę z Anglii, firma jarki II miała mi ją dostarczyć w terminie kilkudniowym. Niestety minęło juz 3 tygodnie a paczki dalej nie otrzymałam. Na próżno wydzwaniam bo nikt nie odbiera telefonów, z tego co udało mi się ustalić to wiem że firma ta zawiesiła działalność a przewozem osób zajmuje się teraz jakaś inna firma a co do paczek to nic nie wiadomo. Raz udało mi się że ten właściciel odebrał telefon i powiedział mi że paczki zostały już rozesłane kurierem ale jak się okazało to było kłamstwo. Proszę wszystkich którzy mają jakieś informacje na ten temat o pomoc, gdyż mieszkam dosyć daleko i nie chciałabym na darmo tam jechać.
A ubezpieczona w Anglii ta paczka ?jak nie to moze byc po filipku.Ja jak wysyłałem kase to ubezpieczałem na równowartość ,kroili, rozrywaliszukali niewiadomo czego szła nieraz miesiąc ale niestety nic niemogli wymyślec i musiało sie wszystko zgadzać.Oczywiscie nie ta firma tylko poczta.Kumpel jak wysłał bez ubezpieczenia to tyle pieniadze ogladał ślad zaginął