Oddam 500+ jak nie będę musiał płacić nowych pisowskich podatków i mój biznes nie będzie objęty ich inna chorą ustawą ograniczającą jego rozwój.
To wyborcy PO zarabiają na te 500+ z których korzysta propisowska tępa niewykształcona patologia
Pieniądze na 500+ idą z podatków osób pracujących. Jak już to niech oddają Ci co nie wiedzą co to praca.
P.S. Wczorajsza propaganda tvp podała, że zabiorą 500+ jak będą strajkować.
Raczej młodzież nie pracuje a najwięcej ma do powiedzenia
aż tak? grubo pogrywają
11.26 Czy nie jest aby wręcz odwrotnie. Nie należę do PISu, broń mnie Boże od PO, kiedy ja płacę krociowe podatki moi sąsiedzi popierający lewaków latami kombinowali i kombinują gdzie darmo coś skubnąć, gdzie uszczknąć. Ludzie bez twarzy, a 500 plus, a jakże pierwsi wnioski składają, wcale nie lepsi od takich co latami żyły z mopsu jako samotne matki z kilkorgiem dzieci, gdzie każde było z namiętnej lecz krótkotrwałej przygody.
Skoro pieniądze się należą to należy je brać, bo to zgodne z prawem. Poza patologią czy było 500+ czy nie było, różnicy wielkiej nie robiło w utrzymaniu rodziny.
Gdyby nie nieudacznicy i przekupieni emerycie którzy nie zarobili na swoje emerytury z kilku powodów a są premiowani obecnie, PIS straciłby kilka milionów głosów o górnikach kupionych za 10 000 nie wspomnę.
Łatwo się kupuje za nie swoje pieniądze ale jak się ich nigdy nie zarabiało, to i łatwo się je wydaje.
Jestem za PiS, dostajemy + 2000, ale dobrowolnie ich się zrzekam pod warunkiem, że ,, siewczynie śmierci" wrócą do domu. Te pieniądze zarobimy z żoną ale jak oboje umrzemy na Cowid to co z dziećmi? Maci 500 +, ale do domu.
Jak możesz umrzeć jak siedzisz w domu? dlaczego masowo nie umierają Białorusini i Bułgarzy a protesty tam trwają już bardzo długo?
Mozesz rzadzic tymi na , ktorych 500+ pobierasz.
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kompletny-odlot-wiadomo%C5%9Bci-tvp-strasz%C4%85-%C5%BCe-500-jest-zagro%C5%BCone-przez-protesty/ar-BB1azJX4?ocid=msedgntp
Wątpię PO jest podobnie zryte jak i PIS aż tak specjalnie się nie różnią. Współczuje i w sumie nie dziwię się, że bronisz całkowitego zakazu aborcji, dzięki niej może być więcej takich jak ty.
Do stawiania pomników to akurat PiS jest pierwszy,Gosiewskie,Kaczyńskie a nie długo to i Sasinowy pomnik będzie stał. Na 500 + akurat więcej dają wyborcy PO (głównie przedsiębiorcy) a nieroby z podstawowym wykształceniem pobieraja. Poczytaj jakich wyborców ma PiS i A.Duda.