Bzdury opowiadasz 11:48. Dla normalnych rodzin 500 + jest dużą pomocą i jest ogromna różnica. Szczególnie w Ostrowcu, gdzie Janusze biznesu płacą najniższą i człowiek pracują nie ma pieniędzy. Dzięki PIS to się zmieniło i nie da się tego faktu zakrzyczeć.
Trzeba było się uczyć gościu z 15.51 nie musiałbyś pracować u Janusza, a wtedy zaręczam twoje poglądy różniły by się o 180 stopni od obecnych
Jakież to nowe podatki płacisz 10:02, no jakie ? Konkrety!
Poczytaj ustawy, bo już nikt po raz kolejny nie będzie ci wymieniaj tego samego.
Dzięki za posty. Nie ma to jak Was podkręć. Dzięki za email-e i za numery telefonów.
Admin zamknij post.
To są pieniądze od Państwa zabierane pracującym Polakom.
PIS nie ma nic do tego, bo PIS też żyje za pieniądze z budżetu państwa.
Nie istnieją pieniądze PIS.
Trumienkowe Jarka jest płacone z budżetu.
Zdecydowana większość Polaków pracuje idioto 15:38.
To pisowcy płacą podatki? przecież im się tylko należy. Mnie ciekawi czy ktoś sprawdził jakie oszczędności młodym ludziom przynosi zwolnienie z podatku dochodowego, bo moim zdaniem młodzie przepieprzą każdą złotówkę i tradycyjnie wchodząc w nowe życie będą goli i weseli.
Kto pisze, że nie pracujesz?
"To są pieniądze od Państwa zabierane pracującym Polakom.
PIS nie ma nic do tego, bo PIS też żyje za pieniądze z budżetu państwa.
Nie istnieją pieniądze PIS.
Trumienkowe Jarka jest płacone z budżetu."
Ja chetnie oddam, ale niech mi dadzą możliwość nie płacenia pisowskich podatków. No chyba ze podatki to mam płacić a 500+ oddawać, to chyba bez sensu.
Jaka tu wiec logika?
Akurat PIS zmniejszył podatek dochodowy 15:42 a młodzi nie muszą go płacić w ogóle. Przyjdą lewaki to podwyższą.
Proszę o zamknięcie gdyż wątek nabiera na siłę pod względem wulgaryzmów
Przecież piszący wulgaryzmy to w większości przedstawiciele właściciela tego przybytku, to czemu ma zamykać?
Nie moja to wina 17:50. PIS jako pierwsza partia podatki obniżała. Nawet, gdyby ktoś inny teraz rządził to i tak byś je płacił a 500 Ci zabiorą.
Nic mi nie obniżono a wręcz poniesiono wiele podatków. Jak to mówią Polacy lubią małe podatki więc Mateuszek dał ich dużo, żeby byli zadowoleni poddani.