No!.. Jak juz w takie tematy wchodzisz to powiem (bo wiem) , ze obcowanie z duchami jest bardzo niebezpieczne dla zwykłego śmiertelnika. A zagłębiajac się w temat : zauważ , że tak na prawdę Światem rządzą Żywioły. Mamy Żywioł wody, ognia itd. , ale jest też Żywioł Ziemi. Każdy taki Żywioł ma swoje podgrupy (nazywamy to "przedstawicielem" danego Żywiołu) i tak : Człowiek jest przedstawicielem Ziemi, bo tutaj sie urodził , bo Ziemia go wykarmiła itd. itd. Jeżeli będziesz się bał swojego Zywiołu to tak n prawdę będziesz bał się sam siebie... .
Ja cały czas myślałabym ,o cierpieniach tych ludzi! Może tam jakieś duchy zostały?
A na górce za pałacykiem Tarnowskich gdzie powstał stadion lekkoatletyczny w tym roku to było miejsce pochówku kilkuset żołnierzy niemieckich w czasie wojny.Na takim miejscu nigdy,powtarzam nigdy nie powinno się budować żadnych budynków ani stadionu. Ten stadion od samego początku ma złą energię.Możecie się śmiać ale ten stadion będzie przynosił wielu ludziom którzy będą z niego korzystać nieszczęście i niepowodzenie życiowe.
Jeden telefonik do mnie i pospieszyłbym z pomocą. Strach minąłby bezpowrotnie.