00:41 Przecież już wychodziliście, macie wywalczony Skwer Kobiet. Jeszcze mało?
A ja myślałem że "socjaliści i komuchy" to właśnie na tym Skwerze na który stał kiedyś pomnik który o tym świadczył.
Wkrótce paliwo za 10 zł? Orlen wymienia pylony na czterocyfrowe
Ale jak to? Za Tuska ropa po 150 usd za baryłkę benzyna po 6 PLN za pis baryłka po 115 usd benzyna po 8 PLN. Za Tuska węgiel po 700 PLN za pis 3000 PLN. Wytłumaczenie mi to?
Tadzik, ciebie zahibernowali na lata, że żyjesz w innej rzeczywistości?
Łoł jestem pod wrażeniem na tą chwilę tylko potraficie szczuć ludzi. Zresztą tvpis niewiele różni się od telewizji Rosja.
Na jakich kanałach oglądasz te telewizje? Chyba lejesz wodę bo takich programów nie ma, chyba że w twojej wyobraźni.
Ciekawe jak ludzie będę marzli bo ich przez pis nie będzie stać na zakup węgla po 3000 to Ty też z nich będziesz szydził ?
Widocznie Orlen ma nadmiar paliwa na zbyciu, większa podaż niż popyt w PL. Więc będzie sprzedawał za granicę. A że na Węgrzech ceny są jakie są to musi obniżyć cenę bo innaczej nikt nie kupi... innego powodu nie widzę. Ale skoro Orlen zwiększa rynek zbytu to i więcej zarobi. A skoro więcej zarobi to może mógłby pofolgować nieco z ceną w PL? No chyba że siętaniej nie da?
Zaraz do tego dojdą podatki dla kierowców, które Pis zapisał w KPO.
Na czyje żądanie zapisał, bo nie dopisales?