06:50 Reszta do więzienia ... . W którym Zakładzie Karnym widzisz siebie?
WSZYSCY ZŁODZIEJE CHCĄ POWROTU TUSKA ŻEBY MÓC ZNOWU KRAŚĆ
Kradną wszyscy,za Tuska kradli po cichu, obecni kradną i jakoś się z tym nie kryją. Na dodatek z ludzi robią głupich i prosto w oczy kłamią.
Czy robią głupich to bym się kłócił. Właśnie dlatego kradną bezszczelnie, bo ludzie są głupi.
Kradną, kradną, jak to niektórzy piszą a jakoś na wszystko im wystarcza. To w końcu kradną czynie? Jak ktoś źle rządził to piniędzy nima i ... stracił koryto.
Tak starcza, że w czerwcu 2021 100zł, teraz jest warte 60zł.
Motto kiedyś było takie: pani ty mi nie mów ile ja zarobię,tylko co ja mogę ukraść z tej pracy.
Jednak wolałbym spokojne życie bez oszóstw, a nie wstawać codziennie i zastanawiał się jak coś ukraść.. Jak w Pisie.
To jak oni w tym pisie muszą tak główkować to ja pitole, wolałabym platformę, tam tak nie trzeba się zastanawiać i zawsze jest nadzieja że obronią jak wpadnę.
Lubie widok pseudopatrioty kupujacego na orlenie ruskie paliwo do niemieckiego auta ;p
Nie chodzi o to, kto jakim samochodem jeździ, a nawet czy ruskie paliwo leje do baku, tyko kto kogo skubie.
Przecież to proste jak drut, rząd nas skubie od lat, ale ludzie są debilami i ciemnotą aby to zrozumieć. Myślą że jak dadzą 13,14 emeryturę 500+,300+ i inne dej+ to już rząd jest super. Prawda jest taką więcej ty debilu stracisz niż ci rząd da. Prosty przykład,dali te wszystkie dej+ , a podnieśli ceny żywności, opału,paliw i ogólnie wszystko poszło do góry. Więc debilu jeden z drugim, obudź się i zacznij myśleć i przestań głosować na oszustów i złodziei
Wątek rok temu zaczął się bo paliwo kosztowało 5zl , wielki lament był wtedy,a teraz mamy pi 8 zł I tankują zadowoleni bo 30gr na litrze rabatu mają....no nie mogę uwierzyć w ludzka głupotę.jak można się cieszyć z 30gr.