Rządy obecne tylko wymyślają jak jeszcze okraść Polaków z pieniędzy. Czy to nowe podatki, podwyżki cen , akcyza na papierosy, alkohol,czy też edukacja tzw: mem,po co to komu? Jak i tak rząd kłamie i oszukuje ludzi kosztem wzbogacenia swoich portfeli i swoich rodzin. Grunt się pali pod nogami,to trzeba wydoić ile się da. Przecież niedługo wybory i pisdowy rząd przejdzie do lamusa.
Rząd światowy atakuje wysokimi cenami energii. Chce zdestabilizować gospodarkę. Do tego postanowił dołożyć brak leków.
Ta 08:58 przejdzie to na kogo zaglosujesz? jak niema na kogo,ja tez bym zmienił ale moze byc jeszcze gorzej
Juz paliwo poszło w górę. Dwa tygodnie temu diesel 5,99 . Wczoraj 6,11 , dziś 6,20. Podniosą może do 6,80 i dadzą wakacyjne trzy kupony na rabat 30 gr i ludzie znowu będą szczęśliwi. Nie bedzie ważne to że podnieśli Ok 80 gr tylko to ze dali 30 gr . Dramat .
Wszystko mamy najtańsze a obiecują że będziemy najbogatszym krajem w Europie. Ja im wierzę..... hahaha
Prosto z Oslo pb 95. 1,98 euro za litr. To jakieś 8.90zł. Prawie jak Polsce:)
11.21. co ty pierdolisz, 22.24 za benzyne x 0.37 to 8.22.
Najnozsza stawka godzinowa netto 67 zeta
Czyli dobrobyt. Tym Ukraińców, Gruziom, Tadzystanczykom i innym o których krajach nawet nie pamoetamelm dopóki rząd PiS mi o nich nie przypomniał
LPG ładnie staniał, po 2,60 kupowałem wczoraj. Jest coraz lepiej.
No kochani szykujcie portfele. Orlen zmienia nazwę która trochę będzie kosztować. Ktoś za to musi zapłacić i gwarantuję wam że nie będzie to obmajtek.
Nie strasz bo się zesrasz 14:11. Już węgla miało nie być a chleb miał 30 zł kosztować.