Węgiel był, tylko nie dało się nim palić. Chleb po 30zł? Jesteśmy już 2/3 drogi. A prąd jak najdroższy w Europie tak najdroższy.
Naoglądałeś się za dużo TVN 15:12. Całą zimę paliłem normalnie. Siejesz propagandę Tuska ale już po zawodach, każdy widział czym straszył Donald a co było w rzeczywistości. Nikt się już na to nie nabierze
15:15 Naoglądałeś się TVP. Ja swój węgiel musiałem reklamować. Siejesz propagandę Morawieckiego ale już po zawodach. Każdy widział i widzi czym kończą się rządu Pisu, a tym na czym doszedł do władzy. Nikt się już na to nie nabierze, a dowody na to są w ostatnich sondażach.
15:12, po ile tuskniete pomidory?
No znowu to pisowskie bulgotanie. Nie macie jakiś ciekawych tematów jak np mafia VAT brata komendanta głównego itp
,, 12, po ile tuskniete pomidory?
2023-06-22,
15:17 Odpowiedz:"
Właśnie wróciłem ze sklepu, są po 4.59.
Na straganie 7.50
Na bazarze 5.00
Ale to są Jarkowe, okrągłe i takie czerwone. Żal spożywać.
A w temacie : niebawem będzie tańsze o 30 i 40 gr. Może już tak zostanie lub będzie niżej.
Rozmawiałem ze zwykłymi ludźmi w Niemczech i też dziwią się że jest jakieś POparcie Polaków dla tuska i jego podobnych bo to mafia korporacyjno biznesowa. Wstyd mi było ale skierowałem to krótko: ruscy kolaboranci
Ta. Na pewno. Kłamiesz jak Morawiecki.
Ale zanim bedzie tańsze to zdrożeje dwa razy więcej niż te 30 , 40 gr. Znowu oszukują i okradają a ludzie tacy jak ty nadal nie widzą że nas robią w wała caly czas. Dla takich jak ty nie liczy się to że płacimy zdecydowanie za dużo, dla takich jak ty ważne jest to że obniżą 30 gr. No cóż.
7.58 z kim ty debilu mogles gdziekolwiek rozmawiac jak nawet ojczysty jezyk kaleczysz hahaha
,, Ale zanim bedzie tańsze to zdrożeje dwa razy więcej niż te 30 , 40 "
Prorok czy co? Czas przypuszczający przyszły. Podstaw brak, ale spekulować trzeba. Lud to kupi?
Autostrady są już darmowe, przynajmniej te państwowe. Brawo PIS.