16:58 Kto cię zdradził? Potrafisz to logicznie wytłumaczyć? Zgłosiłeś odpowiednim służbom?
Jaką przyjmiesz linie obrony za oszczerstwa, pomówienia i zniesławienie?
Kto ci coś zdradził? Potrafisz to logicznie wytłumaczyć? Zgłosiłeś odpowiednim służbom?
Rabat za dane osobowe. To dopiero przekręt ORLENU za który płacą wszyscy inni.
Dzielą Polaków na „głupich” którzy płacą mniej (z kartą lojalnościową „głupca”) i normalnych z pełną odpłatnością.
Czy to uczciwe?
Dlaczego Orlen nie robi obniżki dla każdego Polaka?
Oszustwo i przekręt!
Inne stacje robią podobnie 16:38. Programy lojalnościowe są praktycznie na każdej. Nie rozumiem dlaczego tak czepiacie się Orlenu. Na złość mamie odmrożę sobie ręce ? Jak dzieci.
Raczej plują na ciebie, a ty mówisz, że deszcz pada? Co tam u świętego, który magicznie wyleczył tourette?
Ja nie korzystam z promocji Orlenu, tankuję na Leclercu gościu 15:27. Widzę, że paliwo tanieje, szczególnie LPG i da się to już odczuć w portfelu. Dlaczego mam się smucić z tego powodu ?
Ruscy obniżyli ceny hurtowe dla Polski stąd takie ceny. Tak tak PiS w dalszym ciągu kupuje od ruskich nie tylko lpg.
Kto ci coś ukradł? Potrafisz to logicznie wytłumaczyć? Zgłosiłeś odpowiednim służbom?
A jak ktoś wspiera opozycję to w ogóle jest Polakiem? Skoro opozycja głosuje przeciwko Polsce. Może jemu nie powinny się należeć promocje.
Za Tuska była bieda. Teraz jest dobrze. Rząd ciągle coś daje. Jest świetnie. Troszczą się o nas.
Ale ci kaczor zlasował główkę,tak mi jest przykro.
Może Tobie Tusk zlasował 17:21. Ja widzę,że żyje mi się teraz dużo lepiej.
Ja tankuje i nierobie z siebie dziada leje do pelna za ile by niebylo.Niestac cię kup hulajnogę lub stary rower