Jak już porównujesz ceny za Tuska to porównaj też zarobki 08:30. Nikt nie kwestionuje wyższych cen ale i tak teraz mogę pozwolić sobie na więcej niż dziesięć lat temu i za cholerę nie chciałbym żeby wróciły tamte czasy.
Ja jestem zadowolony z rządów PiS więcej zarabiam,dzieci po 500+,300 wyp.szkolna babcia ma 13,14 emeryturę większość leków za darmo, mlody nie płaci podatku od dochodu.I co?ja mam narzekać?jak wam mało to na szparagi do Niemca.
Wszystko fajnie. Jest dobrobyt. Tylko dlaczego wzrosły kradzieże nawet podstawowych artykułów? Hobby czy ludzie nie stać?
Gorzej jest tylko tym moze lepiej co nic niemieli a teraz dostają za darmo tylko im i nietylko bokiem wyjdzie...to niewidac że ludzi na coraz mniej stac zobacz Galerie ile jest osob jak sie pojdzie to niedziw gdzie indziej też
Powiedza że w sklepach pelno samochodow i wychodza z koszami czubatymi jak przyjezdza ze wsi do marketu i zakupy robią na tydzień :)
Mnie na duzo mniej stać a niebiore darow od swietego mikolaja.....tylko sam pracuje i to ciężko...ale chyba zaczne tak robic jak inni ...
Jeśli inflacja utrzyma się na dotychczasowym poziomie będziesz milionerem.
Tylko te pieniądze nic nie będą warte.
Jak dla dzieci 800 warte dawne 500 za Tuska.
Prawie połowa pieniądza bez żadnej wartości po 8 latach PIS.
Pensje są mniej warte ale w cholerę zasiłków dają
PO srańcy donośiciele i UE już nie bawem wpuszczać będą o ile Polacy i rząd Polski zezwoli.
Paliwo nie będzie tanie jak się wszystkich sponsoruje kogo wskaże PIS.
6.38 nie musisz sie przedstawiac
Dlaczego za pieniądze Polaków sponsoruje się sprowadzanie islamistów?
Bo Tuskaszenko chciał karać finansowo Polskę za niewpuszczanie.
Cham z Chobielina przenosi przez granicę jak mrówka, a tuskofil odbiera
Co tutaj szukają te antypolskie ruskowo tuskowe qrwy trole?! Wypad!!