Pisowcy Gruzini już szaleją. Czekać aż do nich dołącza jeszcze orlenowscy islamiści.
13:02 leki ci się pokończyły że tak pierdolisz bez sensu? Już w którymś wątku próbujesz coś zdziałać.
13:25 Nie. Czytam informacje z Polski. Najpierw morderstwo w Łodzi, teraz pedofilia na basenie w Bytomiu. I to wszystko przez to, że Pis w 2021 ułatwił procedury imigracyjne m.in dla Gruzinów. A Ty co? Nadal nie masz żadnych sensownych i logicznych argumentów?
13:02, ty tirowko juz ze 2 ruble zarobilas tutaj na forum.
Przyjechali do roboty, jebac lewackich kurierow
https://fb.watch/lS1-Lm43CH/
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
Odezwał się koleś popierający ukraińska partie, która w Polsce traktuje Polaków jak obywateli 3 kategorii. Z drugiej strony chyba wasze zdradzieckie rzady chyba dobiegają końca skoro ukryliacie ostatni sondaż. Nie będzie dla was litości. Nie ma litości dla zdrajców Polaków.
20.42
Handel polega na tym aby tanio kupić, ulepszyć, przetworzyć i sprzedać z zyskiem Są procedury, marże, podatki nadzór finansowy, tak dzieje się w całym świecie od czasów kiedy Fenicjanie wynaleźli pieniądz a Arabowie sposób destylacji alkoholu. Stąd zyski. Sprzedali Lotos źle, kupili w Austri stacje benz., źle itd. Czyżby handel powinienen być wymienny, masz kg. ziemniaków i dostajesz 1/4l benzyny?
PIS wygra, jestem o to spokojny 12:34.
Ja też jestem spokojny, bo jestem pewny, że Pis już nie będzie mógł przepychać antypolski ustaw.. nawet jak wygra. 23:42
23.34 spierdalaj staf banderowcu
Odpowiedź wodzą PiS do rolników którzy pytali się o pomoc w sprawie niskich cen malin
Niech pan pamięta o jednej rzeczy, że my mamy system samorządów, a szczególnie nie mamy wpływu na prywatne firmy, które was oszukują. Ale to naprawdę wy dajecie się oszukiwać. Powinniście się zorganizować - powiedział Jarosław Kaczyński do po czym wsiadł do samochodu i odjechał.
7.03
Ja widzialem i słyszałem w TV na własne oczy i uszy, że Pan V-ce premier, powiedział że zajmie się osobiście ,,malinami". Byłem zdziwiony, że tak wysoko postawiona osoba zajmować się będzie (wg. mnie) problemem o takiej wadze. Coś podobnego było po powodzi kilkanaście lat temu, jak kazano się rolnikom ubezpieczać. Masz czas do 14.00 aby to sprostować, albo podać kiedy i gdzie to było. 14.15 będę na Wardyńskiego, sprawa jest bardzo poważna.