Polacy srają na ciebie yebany prowokatorze 11:52
Stoją w tych kolejkach głupcy bo mają aplikację i myślą że kupują taniej 30 gr. Tak naprawdę cena przez wakacje poszła w górę 42 gr . Czyli są dymani na każdym litrze. Nie jeżdżę na Orlen bo szkoda czasu na stanie w kolejkach. Circle , BP bez kolejek , szybko , sprawnie.
To się może dowiedz, skąd biorą BP i Circle-K ¯\_ಠ_ಠ_/¯
Biorą z Płocka ale tu nie chodzi o to skąd tylko o marnowany czas który ludzie tracą stojąc w kolejkach myśląc że tańsze i oczywiście lepsze. Jest takie samo na circle i bp i na szczęście beż kolejek więc ja osobiście wybieram circle a na orlenie nawet siku nie robię. Pozdrawiam kolejkowiczów i tych co myślą że robią interes życia tankując 30 gr taniej. 50 L to 30 gr rabatu czyli za zatankowane 320 zł mają 15 zł czyli dwa litry hahaha 50 L litrów kup żeby dostać 2 L hahaha interes życia.
Ja biorę z Valdi na Kilińskiego albo na Leclerc jeżdżę.
Ja też na Leclercu tankuję. Z Orlenem nie mam jednak problemu, w trasie chętnie tam kupuję paliwo, hod dogi i kawę. Firma jest dobrze zarządzana i przynosi zyski dla budżetu.
Ważne, że są nadmiarowe zyski Orlenu. Tylko antyPolak będzie protestował i narzekał, że zyski polskiego przemysłu okupione jego pieniędzmi są źle.
Podzieli się??? Dobre , co najwyżej hot doga dostaniesz ale musisz ok pół roku tankować u nich żeby punktów nazbierać hahaha
Cały czas się dzieli bo pieniądze idą do budżetu 02:53. Robione są inwestycje pomimo blokowania przez opozycję środków z KPO.