Hahhaha dla tych jełopów co zakładali te obsrane aplikację i żebrali w wakacje o 30 gr rabatu bo mieli swój magiczny kupon to dziś paliwo po 10 , a dla tych co nie mają aplikacji bo mieli w dupie łobajtka i jego łorlen dziś po 5 zł
Stacze kolejkowi byle tylko wyżebrać parę groszy taniej. Na Lotosie tą samą cena , bez kolejek , bez dziadowania , bez awarii . A te dziady i biedaki stali na łorlenie.
Jebnij się w łeb 19:32 , nie pierdol tych bzdur co PIS i TVP .
Teraz zadbaja że niebeda jezdzić bo niebedzie stac na paliwo....
No i dobrze , niech biedaki rowerem jeżdżą albo pieszo. Skończyło się rozdawanie pieniędzy, zaniżanie cen paliwa itd. Do roboty nieroby a nie czekać aż wam kaczor da za głosy.
Kto tu jest nierob barani łbie to bandyci ktorzy wysprzedali polskie przetwornie w rece zachodnie np.mnie okradają,pracujesz caly rok cięzko powtarzam nie w biurze i to nazywam pracą...i dostaję tyle że mam 2-3 tys z 2ha sadu na czysto.Tak doprowadzil nie kaczor tylko ci co posprzedawali przetwornie
A teraz bedzie jeszcze gorzej .Ja niechce zeby mi dawali tylko zaplacili za moja prace ,ile mają za to samo sadownicy niemieccy i holenderscy a jak nas okradają
h ha ha demokratyczna to bedzie po 20 zl niedlugo
2014 średnia cena paliwa ok 5,5 zł/l, stawka minimalna 7,5zł/h, 2023 średnia cena benzyny do tej pory 6.5zł/l stawka minimalna 16,5zł/h. 2014-1,3l/h, 2023=2,5l/h,
Nastepny zjeb co uważa że za kaczra to był kraj mlekiem i mioden płynący. Kto by nie rzadzil od 2015 roku to by msialy być podwyżki płacy minimalnej, godzinowej itd. Nareszcie skończyła się dyktatura Kim Dzong Jarka.
6:51 pewnie jesteś jednym z tych dzbanów co stali w kolejkach na łorlenie . Stałeś pół godziny żeby zatankować swój super samochód wzięty na raty za 500 + , a i tak się okazało, że Jarek z Danielem wywiesili kartkę " awaria dystrybutora " i ze ze łzami w oczach odjechałeś i czekałeś kiedy naprawią instrybutor. Nie pojechałeś głabie np na Lotos bo Ty jesteś wierny jak pies narodowej spółce, tylko nie zauważyłeś że ta spółka traktowała Cię jak debila robiąc cyrki z cenami , z awariami i tym podobne. Olać ich , nie wspieram w detalu tych stacji I nie dam z siebie zrobić idioty jak większość z was.
Było całkiem nieźle 09:07 a teraz będzie tragedia. Jeśli nie pamiętasz tego towarzystwa to szybko sobie przypomnisz.
Czy śniadzi do orlenu juz przyjechali? Poupychac po rodzinach pisowskich
Takze skończy się jeżdżenie chyba ze pędzidlem lub hulajnogą:) a kto bedzie mial to go okradną