Biedaki jeszcze stoją w kolejkach na łorlenie ale paliwo będzie po 8 zł to piechotą będą dziady chodzić hahahaha wtedy niech sobie nad łóżkiem powieszą Awaria Dystrybutora hahaha
23:55 niesmiej sie z ludzi bo jutro niznasz dnia ani godziny moze cię niebyć albo ktos sie będzie z ciebie smiał... choć ja też bym tak niestal za pare groszy w kolejce.No chyba ze bym kupowal 1 tys litrów chociaż ale to wtedy do domu przyjeżdża cysterna i taka ilosc nieraz mozna po 5 zl kupić i nieraz taniej jak więcej sie zamawia.Ogolnie tankuje na Waldim lub Żabiej bez kolejek i tanio
Kaczor rządził przed Tuskiem i płacił minimalną poniżej 1000zł
Dziadu jebany z 03:19 niewiadomo czy ty bedziesz mial za co niedlugo,bo moze cie dojechac los sparalizowac albo skapiejesz
Wdze że na forum jest duzo czerwonych lub ich potomków.Taka tu tradycja no i kiedys z tego slynąl Ostrowiec w calej Polsce kazdy pytal aaa to Pan to z tego czerwonego...
za tuska będzie po 5 złoty
No benzyna jest średnio po 6,65 PLN to jakieś 10 % więcej od wyborów. Ale co tam pisowców stać na podwyżki .
Dlaczego np w Hiszpanii była 8% inflacja a u nas 16 % ????? Po co te wszystkie tarcze i sztucznie zanizane ceny paliwa???? Za te wasz jebanyvPIS będziemy płacić jeszcze długo. Banda debili cieszy się źle paliwo było po 5,99 ale nie widzieli tego że wszystko dookoła drożeje. Komentarze typu " źle że taniej ? " " ja się cieszę że mogę taniej zatankować " normalnie debilizm ..... oczywiste jest że jak coś jest sztucznie zanizone to później jak cena wystrzeli to nie wiadomo kiedy się zatrzyma . Niech zatrzyma sue na 8 zł i te zjebane łby nie będą jeździć bo nie bedzie ich stać zeby zatankować te ich rozpadające się golfy 3 itd. Za prąd po nowym roku im dojebią też to się nie pozbierają. Ale te dzbany i tak powiedzą że to wina Tusla hahaha matoły powtarzam że jeszcze długie lata będziemy płacić za pisiorów i bałagan który po sobie zostawiają. Ale wy i tak tego nie zrozumiecie bo dla was liczy się tylko 30 gr rabatu na łornenie albo teraz stanie w kolejkach bo 3 gr taniej niż na innej stacji. Nie ważne że pół miasta trza przejechać ale 3 gr taniej hahaha pozdrawiam puste łby i kolejkowiczów.
08:50 Jesteś głupszy niż ustawa o wychowaniu w trzeźwości. Jedno co przekazałeś swoim wpisem to wyzwiska ludzi, którzy z wyboru tankują na takiej stacji na jakiej chcą. Język którym się posługujesz świadczy o sytuacji w twoim domu podczas twego dorastania. Nie zabronisz takim wpisem nikomu tankowania na Orlenie. Jedyne co ci pozostaje to bycie anonimowym. Powinieneś się wstydzić. ( Ale pewnie masz wyjebane)
08:50 bezmózgowy frajer.
9:36 i 10:42 pozdrawiam was środkowym palcem. Biedaki ja nie stoję w kolejkach bo 3 gr taniej. Jadę tam gdzie mi pasuje a wy możecie wytatuować sobie logo ptoka i podpis Awaria Dystrybutora hahhahaha jedyne co wam zostaje to żebrać o parę groszy tańsze paliwo i płakać ze z dnia na dzień coraz drożej. I DOBRZE, NIECH NAWET 10 ZŁ KOSZTUJE LITR PALIWA.
10:48 dzięki takim TVNowskim głupcom mamy to co mamy. Pozdrowienia od PANI Lichockiej.
Naród pozdrowił gestem lichockiej piss w wyborach. Won do kijowa socjalisci
8:50 jakbym cie kurwo dopadł w swoje ręce to nie wyszedłbyś z tego cały. Antypolska kurwo!!